Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme bele rohanni ilyen fiatalon egy ekkora korkülönbségű párkapcsolatba? Vagy egyáltanán akarhat tőle bármit is a srác?
Azért nem olyan nagy ám ez a korkülönbség. Egy év és te is végzel a sulival, aztán mész az utadra, ahol ő is jár épp.
Nem vagy gyerek, hogy mit akarhatna tőled, teljesen passzoltok korban.
Én 24 évesen jártam 17 éves lánnyal és teljesen jó volt a korkülönbség. Amíg mindketten 15 és 25 között vagytok, addig kb. egy korosztály. Mindketten tanultok. Nincs sok különbség, mert manapság kevés ember dolgozik főállásban, házasodik és vállal gyereket 25 alatt.
Én is ismertem már meg neten lányt, mondjuk mi nem jöttünk össze, viszont nagyon jó barátok lettünk. Szóval szerintem nincs veszteni valód, ha szimpatikus a srác.
Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit megnyugtató.
Sose voltam még ilyen helyzetben, mindig konzekvens volt a szerelmi életem így ez most eléggé összezavar. Nem tudom eldönteni mi van és ez valamilyen szinten bosszant is. Hogyan kellene közelednem egyáltalán? Oh tudom túl szentimentális vagyok
Érdekes téma ez a korkülönbség.
Én 17 évesen összejöttem volna 23 éves csajjal, de fordítva már nagyon nem. 19 vagyok jelenleg, és pl 16 évessel már nem tudnék elképzelni semmit. A 17 is épp hogy talán oké. Számít az a 2-3 év is. Jobb szeretem a saját korosztályom, és sokat elmond azokról a srácokról az , hogy nem zavarja őket az a 6 év... Csak az próbál sokkal fiatalabbakat fűzni aki a saját korosztályához kevésnek érzi magát.
17 vagyok, a barátom 22, és ez tökéletes korkülönbség. 5,5 év van közöttünk, szóval a 6 év is telhesen okés :) az, hogy szűkszavú lesz, az már egy másik kérdés, de szerintem próbáld kipuhatolózni, hogy mit gondol rólad.
#7re ne hallgass, engem pl a barátom egyáltalàn nem "kúrogat" még... szóval ilyenekre ne adj, simán lehet :)
A korkülönbség akár 1 évnél is meglátszik, nem ezen múlik. Pl a barátommal csak 2 év van köztünk, de ő a 3 éves egyetemi szakját hamar befejezte, én meg már az ötödik évem csinálom egy hosszabb szakon és még mindig nincs vége.
Hasonló célok kellenek, onnantól (reális keretek között) mindegy a kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!