Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme bele rohanni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme bele rohanni ilyen fiatalon egy ekkora korkülönbségű párkapcsolatba? Vagy egyáltanán akarhat tőle bármit is a srác?

Figyelt kérdés
Egy pár napja poénból ráírtam a gimiben az egyik tablón lévő srácra barátnők unszolására. (amolyan úgy se mered játék volt) Nem gondoltam, hogy beszélgetünk majd, de végül egész jól jövünk ki. Én nem keresem őt,de ő időnkként kezdeményez beszégetést, ám amikor én igyekszem fent tartani, új és új témákat feldobni szűk szavú lesz és lelép. Őszintén nem értem mit akar, de annyira friss a dolog, hogy nem merek és nem is akarok rákérdezni. Én 17 éves vagyok ő 23. Azt mondta nem zavarja a különbség és 6 év pont ideális. Engem sem zavarna, de a környeztem valószínűleg rendesen kiakadna. Mit gondoltok fejtsem meg a srácot és nézzük meg mi lesz belőle? Vagy meneküljek, mert lehet, hogy valami baja van, hogy éppen egy ilyen fiatal lánnyal kezd?

2022. máj. 11. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, én 18 vagyok, a srác 30. De komolyan,a viselkedése mintha, 16 lenne :)

Ugyanakkor felelősségtudó és érett, ha arról van szó. Számomra megnyugtató érzés hogy egy olyan férfi barátom is van, aki dolgozik, lakása van, tapasztalt már pár dolgot az életben. Szóval érettebb mint én és a legtöbb barátom. Rég óta barátok vagyunk, eleinte tetszett, de mostmár inkább olyan mintha a bátyám lenne.

Ha jól érzed magad vele, akkor természetesen barátkozzatok, a párkapcsolat dolgot pedig a természet kialakítja :)

2022. máj. 11. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan megpróbálhatjátok. Egyébként mit írtál neki, amikor megkerested? (Csak azért kérdezem, mert hasonlóképpen szeretnék valakit megismerni, de ő már egy éve elballagott a sulinkból, és jól jönne valami ötlet c: )
2022. máj. 11. 18:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon királyak vagytok elképesztően örülök!

#12-esnek pedig. Tudni kell rólam, hogy nem nagyon kattogok olyan dolgokon, hogy rá merjek-e írni bizonyos emberekre. Szerintem te se tedd. Ha nem ismer akkor semmi veszteni valód, pusztán egy élménnyel több lesz.

Nagyon egyszerűen bejelöltem és úgy voltam vele, ha visszaigazol akkor valamit rögtönzök.

Igazából annyi volt, hogy lefotoztam a tablóját és megkérdeztem, hogy ugye ez ő? Innen rengeteg témánk lett. Egyrészt a közös tanárok, nosztalgiázott, másrészt hogy találtam meg stb. Szóval hajrá hajrá! Ez szerintem a legrandomabb, legviccesebb módja ennek.

2022. máj. 11. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 évesen 18nak érzem.

Én minimum 17-18 évessel jönnék össze, ha összeillenénk..

2022. máj. 11. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 köszönöm szépen^^
2022. máj. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!