Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném a véleményeteket kérni! A 18 éves unokahúgomnak 39 éves "pasija" van. Lehet, hogy a felgyorsult világunkban ez természetes. Szerintetek túlságosan aggódom? Tényleg elfogadható ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat?
Az unokahúgom most érettségizett, nagyon okos, egyetemre fog járni. Csöndes ,nagyon helyes. Igazi kapcsolata még nem volt, amolyan "jó kislány". A "pasi" a külsőségek embere.Ezért mindent meg is tesz. Magas ,izmos, hatalmas egóval megáldva, kicsit nárcisztikus.Az egyik barátnőm volt expasija. Úgy ,hogy elég sok mindent tudok róla.
Az unokahúgom anyukája nem érti miért aggódom, szerinte ez nagyon természetes dolog.
Mivel nagykorú a lány, ezért nincs akadálya, hogy együtt legyenek, de szerintem ez a korkülönbség borzasztóan nagy. 21 év az nagy generációs korkülönbség, főleg ennyi idősen (egy 48 és 69 éves közt annyira nem).
Megértem, miért aggódsz, de hagyni kell, hogy maguk módján menjenek a dolgok.
18/L
Köszönöm a válaszaitokat. Az első válaszadó nagyon jó látja azt hiszem a dolgot, mégy így is ismeretlenül. Igen szeret nagyon irányítani ez az ember. A barátnőm is ezért szakított vele, mert mindig a pasinak kellett igazat adnia, ha pedig tévedett soha sem kért elnézést, bocsánatot.
Be kell látnom , hogy mivel az unokahúgom 18 éves a döntését nem lehet felülbírálni. De valahogy ne tudom elhinni, hogy egy közel negyven éves hapsinak egy ilyen fiatal lányra van szüksége. :( :(
Szerintem ez a legkevésbé sem normális, ráadásul a leírás alapján eg es fold a 2 ember, nem azt mondom, hogy egy ilyen artatlan intelligens lanyhoz egy streber kocka illik de azert na.. 21 ev "kicsit" nagyon sok szerintem... Lehet hulye vagyok, de en mindig ugy voltam vele hogy kb max 10 ev korkulonbseg es az sem mindegy hogy mikor tehat hogy pl egy 15 éves egy 25evessel...
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!