Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közelednétek egy nem túl természetes lányhoz? 17/L
Azt hittem, hogy ez a nem túl természetes lány, valami átoperált faszit akar jelenteni,de legalább kifejtetted, hogy mire gondoltál!
Te hogyan sminkelsz manga szemet magadnak?:D Kicsit hülyén néznél ki...
Egyébként ennyi erővel, akkor már a fallal smárolhatnék!Minek kell agyonsminkelni?Nem a festékbe meg a púderbe lesznek szerelmesek a férfiak!
Engem felnőtt nőkön is taszít az erős smink, főleg, ha már randizunk és közelről látom... mindig azt hiszik, hogy nem feltűnő az alapozójuk és "természetes" a rajzolt szemöldökük, közben pedig szó szerint látszik a festékréteg az arcukon.
Megpuszilni/megölelni/csókolózni pedig kifejezetten kellemetlen, 5 percenként nézegeti, nem e kenődött el a szeme vagy a szája, ragad a bőre, engem meg a hányinger kerülget a púder szagától.
Fiatal lányokon még taszítóbb, egy csillámos szájfény meg esetleg egy leheletnyi szemfesték még cuki egy tinilányon, de mikor 6 rétegben árnyalják a szemhéjukat, főleg feketével, mellé alapozó, tus, rajzolt szemöldök, szőkített/színezett haj és vörös vagy bordó rúzs... és állnak a folyosón a szünetben és fotózzák magukat az instagramra, hogy mindenki lássa, milyen szuper sminket tettek fel a nagyszünetben... hát szerintem ez nevetséges. Arról nem is beszélve, hogy ők elégedettek, mert felnőttebbnek érzik magukat, de amúgy meg förtelmes, mikor egy 16-17 éves lány 30-nak néz ki a sok sminktől. Vagy többnek.
Én sminkellenes vagyok, de ha a személyiséged megfog, érdekesnek talállak és képes vagyok vonzódni hozzád, akkor adok egy esélyt, mint mindenkinek, akinél a fentiek teljesülnek. :)
Kíváncsi lennék amúgy a mangaszemekre, nem küldesz egy képet róluk? :D Arcod nem kell, hogy benne legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!