Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ne menj bele kérlek.
Én 17 évesen jöttem össze egy 34 éves pasival, hiába akart mindenki lebeszélni.
7 évig hagytam magam hülyíteni, mert szerelmes voltam, és az első szerelem volt.
De be kellett lássam, hogy nagyon nagyon mást akarunk az élettől, mások a mindennapjaink, ne pazarold el a fiatalságod erre.
Nem biztos hogy ezzel a nagy korkülönbséggel van a baj.
Hanem azzal, hogy 16 éves a lány.
Egy 26, 36 éves nővel igazibb lehet egy nagy korkülönbségű kapcsolat.
Vannak olyan 16-18 éves lányok, akik a 18-20 éves fiúkra nem tudnak férfiként tekinteni, max. haver, barát stb stb.ként. mert igenis az ilyen fiúk eléggé taknyosok. Lehet van zsé, feláll a farkuk, de még nem tudnak nőként bánni egy lánnyal sem.
Tény és való, hogy nem a legideálisabb korúak, de ettől még lehetnek boldogok (valameddig).
És nincs az a 16 éves lány aki ennyi idősen megtalálja az élete párját, vagyis mindegyik kap egy két maflást kapcsolatilag 22-24 éves koráig.
De ez az adott 16 éves legalább jól érzi magát, sztem nem kicsit.
Ez személyíség függő. Ne akard a boldogságod másoktól hallani, vagy megoldottnak tekinteni. Ha tetszik ő, és mondjuk nem csupán lukra játszik, akkor adhatsz neki egy esélyt.
A kor csak egy adat. Két ember lelke, személyísége a fontosabb tényező.
Kedves 8-as.
Te egy szemszögből nézed ezt az egészet, pedig több aspektusa is van ennek a dolognak. A fiú/férfi személyíségét is látni kell. Lehet, hogy ő hozzá igenis passzol az a lány. Megismerkedtek, és ennyi. Tetszenek egymásnak.
A régi korokban sem volt személyigazolvány, mégis találkoztak, beszélgettek az emberek, akkor még kortól függetlenűl.
A legtöbb esetben NEM való egy fiatal lány egy férfihez.
De ritkább esetben igenis van olyan, amikor mégis való.
A legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!