Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért érzek így? Más is van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

17 /L

Még soha sem volt kapcsolatom. Ez eddig nem zavart, de mostanság úgy érzem, hogy soha nem lesz kapcsolatom. A környezetemben mindenki azt mondogatja miért nem fiúzok. Anyám azt is felhozta, hogy meleg vagyok, azért nem.

De ez nem igaz.

De mentálisan nem vagyok jól.

Depressziós vagyok, viszont sokat dolgozok azon, hogy jobban legyek. Illetve önértékelési problémáim. Én úgy gondolom fel kell építenem először magam. Ha magamat nemtudom szeretni más hogyan fog? Nem mástól szeretném várni azt a szeretet amit magamnak nem tudok még megadni.

Volt egy fiú elég jóban lettünk. Nagyon kedveltem, ő is engem, de már nem beszélünk. :(

Egyébként sokszor megnéznek a fiúk, és sokan dicsérték, hogy szép vagyok, de legtöbbször nem hiszem el. Jó lenne egy kapcsolat, de miután felépítettem önmagam. Szeretnék meggyógyulni, és megszeretni önmagam csak azután vágyok kapcsolatra.

Szerintetek elkéstem?

Vagy más is így látja?

A válaszokat előre is köszönöm!

2022. júl. 3. 10:09
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nehéz elhinni, de a gyógyulásod a táplálkozásodon fog múlni. Ha szétnézel, a fiatalok körében járványszerűen terjedő depresszió mind mai "jóléti" táplálkozás hozadéka.

Ha akarsz, írj. Megbeszéljük.

2022. júl. 4. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat írtam volna le,pont ugyanígy vagyok énis 18L
2022. júl. 23. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!