Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Más is van így ezzel?
17 /L
Még soha sem volt kapcsolatom. Ez eddig nem zavart, de mostanság úgy érzem, hogy soha nem lesz kapcsolatom. A környezetemben mindenki azt mondogatja miért nem fiúzok. Anyám azt is felhozta, hogy meleg vagyok, azért nem.
De ez nem igaz.
De mentálisan nem vagyok jól.
Depressziós vagyok, viszont sokat dolgozok azon, hogy jobban legyek. Illetve önértékelési problémáim. Én úgy gondolom fel kell építenem először magam. Ha magamat nemtudom szeretni más hogyan fog? Nem mástól szeretném várni azt a szeretet amit magamnak nem tudok még megadni.
Volt egy fiú elég jóban lettünk. Nagyon kedveltem, ő is engem, de már nem beszélünk. :(
Egyébként sokszor megnéznek a fiúk, és sokan dicsérték, hogy szép vagyok, de legtöbbször nem hiszem el. Jó lenne egy kapcsolat, de miután felépítettem önmagam. Szeretnék meggyógyulni, és megszeretni önmagam csak azután vágyok kapcsolatra.
Szerintetek elkéstem?
Vagy más is így látja?
A válaszokat előre is köszönöm!
“Anyám azt is felhozta, hogy meleg vagyok, azért nem.”
Ilyet egy anya nem mond.
Ez kamu.
#1 Egy NORMÁLIS anya nem mond ilyet.
Én is kb. hetente kapom meg anyámtól, hogy bzi vagyok, hasonlít a helyzetem a kérdező sztorijára, 16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!