Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért érzek így? Más is van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

17 /L

Még soha sem volt kapcsolatom. Ez eddig nem zavart, de mostanság úgy érzem, hogy soha nem lesz kapcsolatom. A környezetemben mindenki azt mondogatja miért nem fiúzok. Anyám azt is felhozta, hogy meleg vagyok, azért nem.

De ez nem igaz.

De mentálisan nem vagyok jól.

Depressziós vagyok, viszont sokat dolgozok azon, hogy jobban legyek. Illetve önértékelési problémáim. Én úgy gondolom fel kell építenem először magam. Ha magamat nemtudom szeretni más hogyan fog? Nem mástól szeretném várni azt a szeretet amit magamnak nem tudok még megadni.

Volt egy fiú elég jóban lettünk. Nagyon kedveltem, ő is engem, de már nem beszélünk. :(

Egyébként sokszor megnéznek a fiúk, és sokan dicsérték, hogy szép vagyok, de legtöbbször nem hiszem el. Jó lenne egy kapcsolat, de miután felépítettem önmagam. Szeretnék meggyógyulni, és megszeretni önmagam csak azután vágyok kapcsolatra.

Szerintetek elkéstem?

Vagy más is így látja?

A válaszokat előre is köszönöm!

2022. júl. 3. 10:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

“Anyám azt is felhozta, hogy meleg vagyok, azért nem.”

Ilyet egy anya nem mond.

Ez kamu.

2022. júl. 3. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
17 évesen ilyen problémáid vannak? 17 évesen egyáltalán nem foglalkoztam csajozással, nem is igazán érdekelt. Mégis életben maradtam.
2022. júl. 3. 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

#1 Egy NORMÁLIS anya nem mond ilyet.

Én is kb. hetente kapom meg anyámtól, hogy bzi vagyok, hasonlít a helyzetem a kérdező sztorijára, 16/L.

2022. júl. 3. 10:30
 4/12 anonim válasza:
89%
Azt az anyát hatósági felelősségre vonnám, de legalabbis megtépném saját kezűleg aki ilyennel terrorizálja a normális életű lányát, azért mert a sok takony patkánygyerekkel nem paktál le alkalmi szexekre
2022. júl. 3. 11:15
 5/12 anonim válasza:
100%
Ja és tisztelet a kivételnek, akik rendes fiúk, de ők nem is szexelnének 18 év alatt főleg, szabados kapcsolatban pedig alapból nem. Ne pontozzátok le azokat akik képviselik a normális értékrendet!
2022. júl. 3. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nemértem azt sem, hogy egy 17 évesnek ez miért lenne egyébként annyira nagyon fontos. Persze jó dolog egy kapcsolat, de azért ezt túlzásnak érzem, hogy anyád emiatt ilyenekkel basztasson, meg a környezetedben mindenki. 17 évesen még nagyon sokaknak csók se volt, nem hogy párkapcsolat.
2022. júl. 3. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve, csak szedj magadra egy kis önbizalmat és utána próbáld meg.:)
2022. júl. 3. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha rám is rámtör hogy kéne egy, de szingliként is elvagyok. Osztályomban jó pár lánynak van barátja, ezért sokakon lehet egy nyomás hogy neki meg nincs és nem volt. Tisztázni kell hogy nem vonzanak a lányok, egyszerűen nem akarsz fiúzni. Ha nem érti meg, akkor hagyd rá, nem nehéz felfogni hogy nem mindenki akar ebben a korban.
2022. júl. 3. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éve voltam, amikor az első fiúval voltam, és 29 évesen mentem férjhez, de nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről. 17 éves korban tanulni kell,művelődni, olvasni, hogy értékes ember váljon belőled.
2022. júl. 4. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
te akkor legalább értékes ember lettél a sok olvasástól.
2022. júl. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!