Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig sír amikor megvan neki? Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Szerencsére nem kiabál és veszekszik velem, nem lesz házi sárkány, de mindig sír. Ha kedves vagyok vele, meghatódik és azért sír, ha nézünk egy aranyos filmet akkor meg azért. Amikor nem sír, akkor meg mindig szorong valamin. Alapból vidám és kiegyensúlyozott lán, de ilyenkor nem tudom, mit kéne reagálnom. Mitől érezné jobban magát?
17/L
19/F
2022. jún. 30. 16:41
12/19 anonim válasza:
Szerintem, már attól is jól érzi magát, hogy egy ilyen türelmes és figyelmes barátja van, mint te! :)
13/19 anonim válasza:
Mellette kell lenni és segíteni kell Neki.
15/19 anonim válasza:
Nem kell a hisztijével foglalkozni és akkor majd befejezi.
Igen, lányként írtam ezt.
16/19 anonim válasza:
Öleld meg, vígasztald meg. Mondd meg hogy semmi baj ha sír.
A csoki egyébként tényleg segít. Meg az édesség.
18/19 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg tőle
Vagy csak hallgasd csendesen, simogasd meg és várd meg hogy kisírja magát. A legtöbb síró lány csak ennyit várna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!