Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Celeb a barátnőm, hogyan kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Más biztos örülne neki, de én nem nagyon. Úgy alakult hogy elég híres lett a barátnőm.
Nem igazán tudom ezt jól kezelni és a kapcsolatunk sem a legjobb már.
Engem zavar hogy... gondolom... sok pasi veszi körül naponta és így mintha nem is az enyém lenne, hanem mindenkié és csak egy kicsit az enyém is.
A kapcsolatunk belső dolgai nem kapnak időt. Ellenben a sok felszínes dolog, felszínes megjelenések, idegenek kapnak szerepet.
Az a baj hogy senkitől sem tudok tanácsot kérni, mert kevesen járnak ilyen cipőben......
2018. jan. 25. 19:16
1/5 anonim válasza:
Mentsd ki onnan....
Vagy téged mentsünk ki? Kell esetleg egy pendrive a mentésedhez?........
18F
2/5 anonim válasza:
Hát vagy elfogadod vagy lelépsz.
Engem is zavarna a dolog, de hát nem tudod törölni az emberek agyából. Ez van.
20F
3/5 anonim válasza:
"celeb" ; "mert kevesen járnak ilyen cipőben" .... Téényleg ez a megfelelő időpont arra, hogy felvágj azzal, hogy a barátnőd celeb és emiatt méregdrága cipőkben jár???
5/5 anonim válasza:
Szerintem itt nem fogsz hasznos válaszra találni, de ha egy valamit mondhatok. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, most tekintsünk el a "celeb" részéről a dolognak. Akkor általában meg szokták beszélni a felek a nézeteltéréseiket, ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor engedjétek el az egész kapcsolatosdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!