Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek vele hogy ne barátként kezeljen?
Figyelt kérdés
Szóval pár napja megismertem egy lányt tinderen èn 17 vagyok ö 15. Egészen beszédes, de nemtudom mikor kene elhívni találkozni. Most teljesen kozombos vagyok neki és mivel még nemvolt barátnőm ezért nemtudom, hogyan nyissak úgy felé, hogy ne csak barátként kezeljen. Multkor pl elmeselte hogy találkozott egy fiuval nemis olyan reg de ő csak baratkent tekint a fiura. Nemtudom az ilyenekre, hogy reagáljak.2016. márc. 6. 12:11
1/2 anonim válasza:
Szia. Ezt olyan három körül priviben bővebben kitudom majd fejteni.
S.H.I.E.L.D.
2/2 anonim válasza:
a tinderen nem barátkoznak az emberek jellemzően, hanem szexpajtit, vagy jobb esetben párkapcsolatot keresnek. Tudja, hogy nem barátkozásért lájkoltad be, hanem mert bejön neked. Csak írj rá, hogy találkozzatok. A másik srác kapcsán pedig megjegyezhetnél valami ilyesmit hogy: "Remélem, hogy mi tovább fogunk jutni a barátságnál"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!