Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor, hogy viselkedjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor, hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés
Volt egy randim, egy 10 évvel idősebb férfival, ami nem sikerült jól, nem tudott megdönteni nem is keres...de mindennap összefutok vele. ilyenkor h kell úgy viselkednem h ne látszódjon rajtam, h mennyire zavar?
2015. júl. 1. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyél vele kimért. Ne lássa rajtad, hogy érdekel téged.
2015. júl. 1. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
ha észre sem veszem akkor az jó nem? de hogy leplezzem azt h zavarban vagyok, ha a közelben van?
2015. júl. 1. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

De hol találkoztok?

Szerintem legyél jókedvű, mosolyogj, hogy lássa, hogy te milyen jól érzed magad (nélküle is).

2015. júl. 1. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem hogy voltaképpen mi is zavar?
2015. júl. 1. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
az h egy helyen dolgozunk... és h ha csak ennyit akart, akkor minek kellett ezt? :D
2015. júl. 1. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg akart dugni és nem jött össze. Legalább tudod hogy csak ennyit akart. Különben is van jobb is mint az a vén trotty.
2015. júl. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!