Mit csináljak 3 éves kislányommal, folyton hisztizik. Amikor megyek érte az oviba, mostanában akkor is hisztizik, valamikor lefekszik a földre, az utcán, boltba folytatja. Hogy viselkedjek vele ilyenkor?
Otthon szólok 2x fejezze be, ha nem teszi, megy a sarokba, ahol 3 percet áll! Az elejen kijött, De vissza vittem ha kellett 10 x is. Ez a büntetés bevált, tart tőle
Boltban, utcán is rászólok fejezze be, ha nem teszi, megmondom nwki megyünk haza, állhat a sarokba, felállítom, haza vonszolom!
Az én kisfiam is ilyen.Múltkor bementünk egy boltba, mondtam neki,hogy ha jól viselkedik akkor kap egy csokit.Mondta is,hogy jó kisfiú lesz.Na ez tartott addig,míg be nem mentünk.Meglátta a sok játékot,azt megértette,hogy most nem veszünk,de amint nem tolhatta a kosarat (száguldozott vele,majdnem neki tolta mindenkinek) jött a tombolás.Ordít,lefekszik a földre, tombol,én megmondtam neki,hogy nem kapja meg amit akart,mert nem viselkedett.Még jobban rázendített, én meg fogtam és húztam magam után.Néztek,de engem nem érdekelt.Ha beszólt volna valaki,úgyis megmondtam volna a magamét.:)
Nehéz,de nekem is ezt mondják,hogy kinövi.Amin mosolygok,mert most olyan lehetetlennek tűnik.2,5 éves kisfiú anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!