Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányommal már 3 hete...

Kislányommal már 3 hete próbálkozunk leszokni a pelusról, de semmi változás, bepisil, bekakil?

Figyelt kérdés
26 hónapos, folyékonyan beszél, okos gyerek, már néha úgy gondolom inkább vissza adom a pelust és megpróbáljuk 2-3 hónap múlva. vagy inkább legyek kitartó és egyszer csak átáll?
2012. szept. 22. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ugyanez van(25hós), én nem csináltam vele tovább sztem csak felsleges meló, és nem jutunk előre...majd 1-2 hó múlva újra megpróbálom...
2012. szept. 22. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
33 hós, már fél éve csináljuk, még mindig van hogy bepisil, alváshoz kell a pelus és kakit sem mondja előre. Nagyon lassan haladunk de azért van sikerélmény is. Még kicsik, nem mindenkinek lesz 2 évesen, sőt, még 3 évesen sem szobatiszta a gyereke. Na, és akkor mi van?
2012. szept. 22. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg is meg kell érnie rá.Ha még nem tudja uralni a záróizmait akkor hiába próbálod.

Szerintem még add vissza a pelust nem kell erőltetni. :)

2012. szept. 22. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2.5 éves és mi is szenvedünk ezzel a dologgal.Már minden praktikát bevetettem alig -alig eredménnyel. Mindenki azt mondta hogy az idei nyár meghozza a fordulópontot, csakhogy bekapott valami vírust amitől 3 hetes hasmenése volt így egy hónap kimaradt a nagy leszoktatásból...Fejben ő is tudja hogy mit kellene tenni, csak gyakorlatban ellenkezik.Türelemmel kell lennünk, mert ha erőltetjük lehet többet ártunk vele.Most lesz a névnapja rendeltem neki egy zenélő bilit, na az most nagyon izgatja a fantáziáját, kíváncsi vagyok ha megérkezik a bili és megkapja akkor is ilyen lelkes lesz e. Addig is mosok rendületlenül mert bizony becsorog az a pisi, viszont a pelust sem szeretné felvenni.ÁÁÁÁ! Nehéz ügy!
2012. szept. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!