Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne? Mi lenne a helyes reakció?
Sajnos most fordul elő másodszor, hogy barátnőm azt mondja, könyvet olvas, vagy éppen elmegy aludni este, majd kiderül, hogy más sráccal beszélgetett, telefonált. Ma reggel derült ki a dolog, állítólag "barátja/haverja" de még érdekes módon sosem hallottam róla. Nagyon bánt a dolog, de ugyanakkor szeretem is barátnőmet, és meg tudok bízni benne ezek után is. De ez lehet az én naivitásom, jószívűségem, vagy csak hitegetem magam.
Mi lenne a megfelelő reakció?
"Nagyon bánt a dolog, de ugyanakkor szeretem is barátnőmet, és meg tudok bízni benne ezek után is."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"de ugyanakkor szeretem is barátnőmet, és meg tudok bízni benne ezek után is"
Miután éppen most vert át?
Hát gratulálok...
Ezt úgy nevezik, hogy sunyizás!
Két lehetőséged van, vagy azonnal kidobod mert hazudott, vagy olyan szinten megkrod, hogy fel se bírjon állni, ha azután is másfelé kacsingat akkor kihajítod a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!