Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok miért nem jönnétek össze idősebb pasikkal?
Tegyük fel, hogyha mondjuk találatok egy olyat aki valóban kedves, nem használ ki, szeretne titeket, nem csak a lyukat látja bennetek. Tehát nem a hátsó szándék vezérelné.
Általában a lányok többségénél ahogy észre +3-5 év az ami játszani szokott. De valakinél még 3 sem.
És 1-2 véleményt már halottam valaki azt mondta azért nem mert fél, hogy a pasi családot már 23-24 évesen feleséget meg gyereket akar és ilyen korán még legtöbb nő sem akar ilyesmit.
Valaki azt, hogy nem e kiakarná használni. Pláne az aki be is próbálkozik nála. Ami igazából lehet, hogy nem pedofília. Csak szimplán a lány arca, személyisége tetszik neki. De lehet szó szerelemről is. Bár a pedofil szó amúgy is arra vall aki 10 éves kislányokat szeretne megdugni erőszakkal!
Illetve ismerek olyat is aki azt mondta 16 évesen nekem, hogy a 30 körülieknek már nem igen lenne esélye. Mert ilyenkor már nem úgy néznek ki, hogy az ő izlésének megfelelő legyen.
Az a véleményem erről, hogy az első esetben a lány túl meggondolatlan aki ezért dob el magától ilyen lehetőséget. Mivel meg is lehet kérdezni arról, hogy mik a céljai, mit mikor szeretne az életében. Mivel lehet, hogy csak 30 évesen akar családot. Illetve valószínű, hogy nem annyival érettebb, hogy ne tudjál vele bármiről beszélgetni.
A második esetben meg túl gondolja a lány a helyzetet. Mivel rendben van a dolog, valóban kihasználhatja a pasi. De ugyanezt simán megteszi a tini is. Akinek 16-18 évesen is csak lyuk vagy mutogatni való bábu leszel. Annak mindig is az maradsz, tehát személyiség függő. Bár személyiség az változhat is.
A harmadik állítással meg egyet tudok érteni. Sajnos 30 évesen már nem minden férfi néz ki olyan fiatalemberesnek.:D És van pár olyan csaj akinek nem ez az ízlése.
Még pár indok olyan aminek értelme is van?!
Biztos lesz itt olyan is aki pl azt írja, hogy azért nem mert gáz lenne..
A szerelem az nem igazán korhoz kötött. A szerelem megvalósításához pedig szükség lehet ismerkedésre is.
37-es válaszlónak teljes mértékben igazat adok, végre egy normális ember aki tud is valamit.
38 Az, hogy néznek az utcán sajnos nem azt jelenti, hogy párkapcsolatra is leállnának veled. Dehát lehet szerencséd.
40 Mégis mit akarhatna tőled egy 5+ évvel idősebb pasi?! Tetszhetsz neki külsőre meg gondolkodás ügyileg is. Mivel mint írtam, hogy a 18-20+ lányok mindegyike kicsit sokat képzel magáról és ez sokak számára taszító. És nem azért mert a férfi azért akar magának tizenéves vagy inkább 18 éves lányt, mert kiakarja használni. Hanem hogyha kissé éretlen a férfi akkor nem olyan nőt akar magának aki lelki terrorba tartja majd. Akkor is ha a férfi nem csinál semmit és normális a nővel. De vannak azok a fiúk mint én aki a nagyon picike felesleges változást is észre veszik és engem már az is zavar. A másik pedig az, hogy 40-es úgy látom te neked sem való szerelem. Mivel nekem volt olyan barátnőm aki tőlem 1,5 órára tehát 80km-re lakott. Ugyan szinte mindennap találkoztunk mégis sokáig voltunk együtt és nagyon boldogok voltunk.
41#
Csak leírtam, hogy én hogy látom a dolgokat. Lehet, hogy neked nem tetszik, de pont nem érdekel a véleményed. Majd én eldöntöm, hogy való-e nekem a szerelem. Nehogy már az is baj legyen, hogy szeretném sűrűn látni azt a személyt, akivel az életemet tervezem leélni.:)
Egyébként ha egy fiatalabb lány sem akar összejönni veled, akkor maximálisan veled van a probléma, nem a női nemmel. Ezt nem vagytok képesek megérteni, hogy attól még, hogy ti ilyen meg olyan lányokat szeretnétek, nem biztos, hogy nekik egy 1,5-2X annyi idős személy kell.
#45 Jobban is teszed, mert pontosan te gyerekeskedsz!
#37 Egyébként nem csak akkor teljesen mindegy ha 18 éves lenbe a lányod. Hanem akkor is ha 14 éves lenne! Mivel a 18 az csak egy szám!
"nehogymar a tinedzser kerjen elnezest hogy nem gerjed egy meglett emberre basszus"
Simán gerjed ha az arcába van tolva!
East 17
Take That
Backstreet Boys
Aquamen
Paul Wesley
Dwayne Johnson
Adam Sandler
Owen Wilson
Shygys
és még sorolhatnám...
Hány tinilány lett miattuk öngyilok, hány bugyit eláztattak a produkcióikkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!