Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok miért nem jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok miért nem jönnétek össze idősebb pasikkal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogyha mondjuk találatok egy olyat aki valóban kedves, nem használ ki, szeretne titeket, nem csak a lyukat látja bennetek. Tehát nem a hátsó szándék vezérelné.

Általában a lányok többségénél ahogy észre +3-5 év az ami játszani szokott. De valakinél még 3 sem.

És 1-2 véleményt már halottam valaki azt mondta azért nem mert fél, hogy a pasi családot már 23-24 évesen feleséget meg gyereket akar és ilyen korán még legtöbb nő sem akar ilyesmit.

Valaki azt, hogy nem e kiakarná használni. Pláne az aki be is próbálkozik nála. Ami igazából lehet, hogy nem pedofília. Csak szimplán a lány arca, személyisége tetszik neki. De lehet szó szerelemről is. Bár a pedofil szó amúgy is arra vall aki 10 éves kislányokat szeretne megdugni erőszakkal!

Illetve ismerek olyat is aki azt mondta 16 évesen nekem, hogy a 30 körülieknek már nem igen lenne esélye. Mert ilyenkor már nem úgy néznek ki, hogy az ő izlésének megfelelő legyen.

Az a véleményem erről, hogy az első esetben a lány túl meggondolatlan aki ezért dob el magától ilyen lehetőséget. Mivel meg is lehet kérdezni arról, hogy mik a céljai, mit mikor szeretne az életében. Mivel lehet, hogy csak 30 évesen akar családot. Illetve valószínű, hogy nem annyival érettebb, hogy ne tudjál vele bármiről beszélgetni.

A második esetben meg túl gondolja a lány a helyzetet. Mivel rendben van a dolog, valóban kihasználhatja a pasi. De ugyanezt simán megteszi a tini is. Akinek 16-18 évesen is csak lyuk vagy mutogatni való bábu leszel. Annak mindig is az maradsz, tehát személyiség függő. Bár személyiség az változhat is.

A harmadik állítással meg egyet tudok érteni. Sajnos 30 évesen már nem minden férfi néz ki olyan fiatalemberesnek.:D És van pár olyan csaj akinek nem ez az ízlése.

Még pár indok olyan aminek értelme is van?!

Biztos lesz itt olyan is aki pl azt írja, hogy azért nem mert gáz lenne..

A szerelem az nem igazán korhoz kötött. A szerelem megvalósításához pedig szükség lehet ismerkedésre is.

2022. máj. 11. 21:16
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
21%
Belemegy mindkettő, csak az erőviszonyok kicsit mások :D Azért ilyenkorban 10+ év tapasztalat nagyon sokat tud játszani.
2022. máj. 13. 18:51
 32/48 anonim ***** válasza:
3%
Akkor is mindíg azt modják, hogy milyen szemét egy 40+ pasi, ha rámászik egy 18é lányra.
2022. máj. 13. 19:51
 33/48 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy az ilyen pedómackók nem tudom reagálnának arra ha a saját lányukat környékezné be egy másik pedópapa. Vagy még jobb, a 18 éves új asszonyka faterja lenne a pedópapa új vejkója :D Gondolom nem repesne az örömtől hogy a szeme fényét egy veleidős öreg húzogatja 😂😂😂
2022. máj. 13. 19:59
 34/48 anonim ***** válasza:
78%
Tudjátok mit, engem egy dolog érdekelne. Boldognak látom e a lányomat, vagy sem.
2022. máj. 13. 20:23
 35/48 anonim ***** válasza:
54%
Egy 40-es pasi, ha kultúrált, nem alkoholistafocibu.zi sokkal több élményt tud adni, odafigyelésben, önbizalomépítésben életretanításban, mint esetleg a saját apja. (Volt ilyenbe is részem), de nem vesézem ki.
2022. máj. 13. 20:41
 36/48 A kérdező kommentje:

#26 Valamilyen szinten még rendben is lenne a válaszod, csak sajnos van benne önellentmondás. Mert abban pontosan neked van igazad, hogy a legtöbb ember 23-25 évesen kezd valóban felnött lenni nemtől függetlenül, van aki később de van aki valóban soha. Van néha olyan kivétel aki hamarabb is, de csak akkor ha van elég tapasztalata és se tudatalatt, sem tudatosan nem akar picikét sem rá játszani. De ez az emberek jó ha az 5%-át érinti. És mi erre az önellent mondás, mint írtam ugyanez vonatkozik a fiúkra is. Tehát akkor a 22-25 év körüli pasik azért még alapból sem annyival érettebbek mint egy 15-17 év körüli lány. Mivel még mindig a fiatalkorban van mind2 személy. Illetve meg pláne mi van azokkal a pasikkal akik valóban éretlenebbek a korukhoz képest. Szellemileg, na meg pláne azok a pasik akik érzelmileg érettlenek főleg azok akik nem nagyon voltak még nővel. Melléjük nyilván nem olyan nő kell aki felnőtt, meg olyan sem aki jogtalanul annak képzeli magát! De egyénként ezt a dolgot, hogy mennyivel tapasztaltabb az idősebb pasi, úgy is ki lehet deríteni, hogy beszélgetnek egymással. Egy 30 körüli pasi már más rizsa akkor, hogyha minden téren van olyan érett mint a korosztálya. Mert ez a korosztály már valóban nem tartozik a fiatal korosztályba. Akinek van annyi szerencséje esetleg külsőre nézhet ki úgy mint egy korai huszon éves.

És úgy látom, hogy mindegyik lány csak a rossz gondolkodása miatt nem jönne össze. Már 4-5 évvel idősebb pasival sem mert feltétlenűl azt hiszik, hogy akkor az már fixi, hogy kiakarja őket használni. A tizenéves pasi is ugyanúgy kihasznál csak azt annyira nem veszed észre azért mert csak arra gondolsz, hogy 20-on éves fiú használhat ki, közben nagyon sok lány panaszkodik arra, hogy jaj a vele egyidős fiúk így, úgy. A másik indok is a meg gondolatlaság. Nem a számok alapján kell mérni a tapasztalatot hanem ismeretség alapján.

Egyébként a 30-as pasikra már valóban nagyobb eséllyel jellemző lehet az, hogy a szexre akarják használni a tini lányt. Mivel köztük tényleg sok olyan van aki irányítani tudja a lányt. Viszont itt sem feltétlen biztos, hogy mindenki erre megy ki.

Szóval ne is haragudjon meg senki, de sajnos a mai generációs lányok korosztálytól függetlenül nagyon buták. És a saját hülyeségük miatt hagynak ki jó dolgokat az életből.

És láttam valaki írta azt, hogy régen rendben volt az, hogy egy akár 30-as pasinak is bejött egy 16 év körüli lány az normális volt. Mostmár viszont nem az. Pont, hogy most már inkább az kezd egyre kevésbé normális lenni ha egy 16 év körüli fiú 20-on pár éves lányra hajt. Mert konkrétan még gyerekesebb lesz mint egy vele egykorú.. De egyébként a mai generációs lányok de amúgy fiúk is. Már sokkal butábbak mint azok akik a világra hozták őket. Nem hiába mondják azt szüleim, hogy ők sokkal értelmesebbek voltak tiniként mint mi.

2022. máj. 19. 22:00
 37/48 anonim ***** válasza:
70%

Én csak két dolgot jegyeznék meg.

Tiszteletben tartom mindenki preferenciáját, teljesen megértem, ha valaki nem akar mondjuk egy nála 20 évvel idősebbel összejönni, már csak azért sem, mert vannak olyan külső jellemzők, amik lehet, hogy már nem vonzóak. Nem, ez nem felszínesség, de álszentek se legyünk: valamilyen szinten számít a külső. Én sem tudnék összejönni egy hatvanas nővel, mert inkább látom benne a kedves nagymama-alakot, mintsem a potenciális szexpartnert.

De mi a fenéért lenne baj, ha valaki másképp gondolkozik? Miért lenne baj, ha valakinek nem ugyanazok a preferenciái?

Az egyik, amiven nem tudok egyetérteni, az az "életszakasz-mánia". Akárhányszor előjön ez a kérdés, és nem kell itt 10-20 év korkülönbséget emlegetni, sokan már 3-5 évnél is bedobják a Jolly-Jokert, hogy "de hát más életszakaszban vannak". Igen, és? "De hát az egyikük már lediplomázott a másik meg még nem". Igen, és? A diploma, vagy az érettségi szabályozza, hogy az ember mit érez? Csak mert furcsa, hogy nekem például nem változtak meg az érzéseim a diplomaosztóm másnapjára. Pedig mily meglepő, hirtelen egyik napról a másikra "más életszakaszba kerültünk" a barátnőmmel. Igen, tudom, menten szakítanom kellett volna, és majd amikor 2 év múlva ő is lediplomázott, újra összejönni. De csak ha mindketten dolgozunk, nehogy az legyen, hogy "más életszakaszban vagyunk". Most elképzelem azt is, ahogy több évtized boldog házasság után, amikor egyikük előbb megy nyugdíjba, menten adják is be a válópert, mert hát teljesen más életciklusban vannak.

Hülyeség. A szerelem, és a másik megértése, partnerként való kezelése nem ezen múlik. "Ja, de mi van, ha ő még egyetemre jár, te meg már dolgozol? Miről beszélgettek akkor, ő az iskoláról mesél, miközben te már dolgozó ember vagy?" Igen, képzeld. A szerelem egyik jellemzője (sőt.. a barátságé is), hogy érdeklődünk egymás élete felől. Miért ne hallgathatnám meg, hogy milyen napja volt az egyetemen? Miért ne hallgatná meg, hogy milyen napom volt a munkahelyen? És nem, nem kell lenézni a problémáit, érzéseit, élményeit, azért, mert azt "csak" egyetemen szerezte. Például. De az egyetem helyettesíthető akár középiskolával is. Hadd ne mondjam, vannak olyan fiatal felnőttek, sőt, akár még tiniből is akad, akikkel értelmesebben el lehet beszélgetni, mint némelyik magától elszállt felnőttel.

A lényeg pedig az, hogy szeressék, és megbecsüljék egymást.

A másik dolog, amit soha nem fogok tudni megérteni, a kihasználástól való félelem. Mármint: dehogynem, ezt maximálisan meg tudom érteni, és rohadtul el tudom ítélni azt, aki képes kvázi tárgyként tekinteni egy érző emberi lényre. De ez baromira nem az életkoron fog múlni. Nem vagyok még 40, de sok mindent láttam már. Láttam, ahogy egy lány barátom folyamatosan csúszik lefelé az erőszakos barom pasija miatt. Nem egyszer mesélte sírva, hogy gyakorlatilag megerőszakolta a "párja". Egy év volt köztük. De láttam annak a lánynak is a szenvedését, aki bár szerelmes volt egy nála 8 évvel idősebb pasiba, de elvből inkább nem jött össze vele, meg persze szokás szerint ő is kapta az ívet mindenhonnan, hogy csak ki fogja használni, meg mit képzel magában, hogy egy öreggel akar járni. Bánatában aztán kikötött egy vele egykorú gyerek mellett. Mindenki boldog volt, de szuper, összejött a lány egy korabelivel. Aki drogozott, és rászoktatta a lányt is, meg ház a szexuális abúzus itt is jelen volt. És nem egy lányról tudok, akit vele kb. egykorú használt ki, és dobott el.

Szóval: igen, van sok olyan idősebb, akinek egy fiatalabb lány csak játékszer lenne. De sok ilyen fiatal is van. Ha pedig az embert kihasználják, és megalázzák, azt rohadtul mindegy, hogy milyen korú ember csinálja, ugyanúgy egy lélektörő és megalázó érzés.

Ha pedig a leendő 18 éves lányom beállítana egy velem egykorú pasassal, mint szerelmével, rohadtul nem érdekelne, hogy az a tag most 18, 28, vagy 38 éves. Egy dolog érdekelne: hogy a lányom boldog legyen. Valaki meg úgyis meg fogja dugni. Nekem miért kéne, hogy rosszabbul essen, ha egy idősebb dugja meg, akivel szerelmesek egymásba?

2022. máj. 19. 22:09
 38/48 anonim ***** válasza:
66%

Összejönnének csak félnek, én negyven körül vagyok elég jó adottságokkal, sokat szoktam gyalogolni ha épp ügyintézek, mert nem mozdítom meg a kocsit a parkolóhelyem miatt bkv meg nálam nem játszik.

Több fiatalabb csaj is meg szokott bámulni amíg várnak a buszra vagy elhaladok mellettük pedig csak sima rövidgatya, póló, edzőcipő, ami rajtam van semmi státusz.

Egyszerűen rohadtjó vagyok mellbe, vállba meg bicepszbe hosszú hajam van hátul összefogva és ez bejön nekik még akkor is, ha a hasamat már néha be kell húzni.

Párom szerint a seggem is díjnyertes női szemmel, pedig életembe nem jártam kondizni.

Ennyit tesz pár év evezés meg kosarazás a gimnazista évek alatt...

2022. máj. 20. 13:03
 39/48 anonim ***** válasza:
29%

"Amúgy az ilyen pedómackók nem tudom reagálnának arra ha a saját lányukat környékezné be egy másik pedópapa."

Lenne értelmes társaságod akivel el tudsz társalogni, vagy még együtt is tudtok dolgozni és nem rágod tövig a körmödet, hogy a húszéves hülyegyerek megint fejreáll a BMW-vel az M3-on, mert nyomott valami dizájnert csak úgy heccből.

Vagy beviszi a lányodat egy olyan szórakozó helyre ahol kissé elszámolja magát és már nem képes megvédeni.

2022. máj. 20. 13:11
 40/48 anonim ***** válasza:
35%

37 teljesen igazad van.

Viszont én annyit fűznék még ehhez, hogy nálam pl. a kihasználástól való félelem abban nyilvánul meg, hogy mit akarhat tőlem egy mondjuk 5+ évvel idősebb, amikor sokkal fiatalabb vagyok, emiatt lehet, hogy nem venne komolyan (lehet, ez csak valamiféle kissebbségi komplexus ami amúgy nem normális, de én így érzek:D). Tehát ugyanúgy gondolom, hogy a kihasználás kortól független, viszont egy idősebb személy esetében még az a plusz félelem is bennem van, hogy nem vagyok-e neki túl fiatal, főleg hogy közben ott vannak a korabeliek, akik már érettebbek és jobban hasonlítanak a céljaik az övéihez...

Az életszakasz dolog meg számomra azért fontos, mert szeretnék sok időt tölteni a párommal, és ha ő mondjuk dolgozik, én meg egyetemre járok, akkor sokkal nehezebb összeegyeztetni az időnket, mintha mindketten pl. egyetemisták lennénk (akár ugyanazon az egyetemen). Valamint bennem lenne az érzés, hogy mindig csak "futok" utána, és szinte sosem érhetem utol, mivel ha ő megy egyetemre, én megyek gimnáziumba, ha ő megy dolgozni, én megyek egyetemre, magyarán az egyetemi éveinket pl. nem tudnánk úgy együtt átélni, hogy mindketten ugyanakkor tapasztaljuk a dolgokat.

De! Az egy teljesen más dolog, ha már szerelmesek vagyunk. Olyankor már tényleg mindegy a kor, mert az érzelmek mindig erősebbek lesznek. Csak arra gondolok, hogy alapvetően nem a nálam sokkal idősebbek közül keresek párt, de ha úgy adja az élet, hogy közben valahogy mégis beleszeretek valakibe, akkor attól a pillanattól kezdve már nem érvényes, amit fentebb írtam. Csak alapvetően a társkeresésre értem, hogy ezen indokok miatt (amiket egyesek megértenek, mások hülyeségnek gondolnak) nem idősebbek közül keresek párt elsősorban.

2022. máj. 20. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!