Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok miért nem jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok miért nem jönnétek össze idősebb pasikkal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogyha mondjuk találatok egy olyat aki valóban kedves, nem használ ki, szeretne titeket, nem csak a lyukat látja bennetek. Tehát nem a hátsó szándék vezérelné.

Általában a lányok többségénél ahogy észre +3-5 év az ami játszani szokott. De valakinél még 3 sem.

És 1-2 véleményt már halottam valaki azt mondta azért nem mert fél, hogy a pasi családot már 23-24 évesen feleséget meg gyereket akar és ilyen korán még legtöbb nő sem akar ilyesmit.

Valaki azt, hogy nem e kiakarná használni. Pláne az aki be is próbálkozik nála. Ami igazából lehet, hogy nem pedofília. Csak szimplán a lány arca, személyisége tetszik neki. De lehet szó szerelemről is. Bár a pedofil szó amúgy is arra vall aki 10 éves kislányokat szeretne megdugni erőszakkal!

Illetve ismerek olyat is aki azt mondta 16 évesen nekem, hogy a 30 körülieknek már nem igen lenne esélye. Mert ilyenkor már nem úgy néznek ki, hogy az ő izlésének megfelelő legyen.

Az a véleményem erről, hogy az első esetben a lány túl meggondolatlan aki ezért dob el magától ilyen lehetőséget. Mivel meg is lehet kérdezni arról, hogy mik a céljai, mit mikor szeretne az életében. Mivel lehet, hogy csak 30 évesen akar családot. Illetve valószínű, hogy nem annyival érettebb, hogy ne tudjál vele bármiről beszélgetni.

A második esetben meg túl gondolja a lány a helyzetet. Mivel rendben van a dolog, valóban kihasználhatja a pasi. De ugyanezt simán megteszi a tini is. Akinek 16-18 évesen is csak lyuk vagy mutogatni való bábu leszel. Annak mindig is az maradsz, tehát személyiség függő. Bár személyiség az változhat is.

A harmadik állítással meg egyet tudok érteni. Sajnos 30 évesen már nem minden férfi néz ki olyan fiatalemberesnek.:D És van pár olyan csaj akinek nem ez az ízlése.

Még pár indok olyan aminek értelme is van?!

Biztos lesz itt olyan is aki pl azt írja, hogy azért nem mert gáz lenne..

A szerelem az nem igazán korhoz kötött. A szerelem megvalósításához pedig szükség lehet ismerkedésre is.

2022. máj. 11. 21:16
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy ételekkel jobban megérted: Miért nem eszel kovászos uborkát lekvárral? Mert a kettő együtt nem illik össze. Ugyanígy nem fogsz gombát enni, ha nem szereted. Egyszerűen nem ízlik, és kész.
2022. máj. 12. 14:57
 22/48 A kérdező kommentje:
#20 De bizony tini vagy még mindig mert nem vagy okosabb mint egy 15-16 éves. Főleg ilyen gondolkodással még csak butább is vagy mert az, hogy a nagykorúság 18-tol van, az bizony csak egy szám és egy törvény. Azoknak akik esetleg lennének annyira érettek, hogy idő előtt, egyedül talpra tudna tudjanak. És nem azért van, hogy picikét is megpróbálj bármiben is más lenni, mert épp, hogy csak vissza fele fogsz fejlődni még a 14 éves énedhez képest is. Tehát ha így gondolkodol te neked tényleg azt mondom, hogy nyugodtan kereshetsz magadnak egy 25-30+ os palit, mert te csak azt érdemled meg és csak az való neked! De olyat aki el is viseli ezt a tudatalatti, fejjátszásodat! Tehát nem egy magam fajtát!
2022. máj. 12. 15:04
 23/48 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy sikertelen vagy a tinilányok között, nem a 20-as, vagy bármelyik más válaszoló hibája. Azon nem gondolkodtál már, hogy kicsit magadba kéne nézned? Miért kellenek neked a fiatalok, ennyire nem megy a társkeresés a korodbeliek közt?

Ha semelyik korosztályból sem találsz párt magadnak, akkor bizony veled van a gond, nem másokkal.

2022. máj. 12. 15:08
 24/48 anonim ***** válasza:
38%
22 Én meg 26 éves vagyok és azon a véleménxe
2022. máj. 12. 15:17
 25/48 anonim ***** válasza:
59%
22 Én meg 26 éves nő vagyok és azon a véleményen hogy egy tinilánynak nincs semmi keresnivalója egy korombeli pasas mellett 🤷🏻‍♀️ Véletlen elküldtem az előzőt, sorry 😂😂😂
2022. máj. 12. 15:19
 26/48 anonim ***** válasza:
53%

Azok a tinik akikre a kerdes vonatkozik, meg gyerekek. Hiaba 17 akar 18, hiaba fejlett testileg, akkor is egy gyerek.

A gyerekek pedig gyerekekkel baratkoznak, 1-2 ev korkulonbseget toleralnak.

Ha felnott a gyermek, kinyilik az ertelme, es felnott no lesz belole, vagyakkal, tervekkel, elkepzelesekkel ( ez van akinel bekovetkezik 20-25 eves kor korul, de van akinel soha), akkor tud nyitni 5-8-10 evvel idosebb ferfiak fele is.

2022. máj. 13. 11:00
 27/48 anonim ***** válasza:
35%
26 Pontosan így van. Testileg már felnőttnek számítanak, de az agy még 25 éves korig fejlődik, így a tapasztalatokkal amiket addig gyűjtenek rengeteget érnek mèg szellemileg. Nincs ezzel baj, ez az élet rendje. Én is sok hülyeséget csináltam tizen és huszon egypár éves koromban, de azóta megkomolyodtam, hála annak hogy hagytak kibontakozni. Ha pár éve bekörnyékezett volna egy tőlem jóval idősebb, nem lettünk volna egyenlő erőviszonyban, mivel sokkal tapasztaltabb lett volna nálam. Az ilyenek sokszor elég toxikus kapcsolatok, mert a lányra rátelepedik a pasas, aki már van olyan vén róka, hogy tudja a lányt manipulálni. Felnőtt lányokkalmár nem tudják ezt olyan könnyen megtenni, mert ők már általában átlátnak a bullshiten.
2022. máj. 13. 12:38
 28/48 anonim ***** válasza:
95%

#22 nem attól lesz valaki okosabb vagy érettebb hogy mikor áll önállóan talpra, vagy mikor kezdi el a "felnőtt" életét. Megvan rá a lehetőségem hogy tanuljak annak reményében hogy később olyan munkám legyen amit élvezek és magasabb fizetést is kapok. Igaz hogy így később kerülök bele abba az élethelyzetbe amikor majd saját magamat kell eltartanom, de ez nem jelenti azt hogy később kezdek el fejlődni vagy visszafelé fejlődök.

Igazad van abban hogy a kor csak egy szám. Valaki 30 vagy 40 évesen is gondolkozhat vagy viselkedhet úgy mint egy gyerek. Sőt valaki örök gyerek marad. És ezt szerintem nem az befolyásolja hogy ki mikor áll talpra.

Ha más élethelyzetben lennék és korán talpra kéne állnom valószínűleg teljesen más lenne a világszemléletem, és az is lehet hogy az idősebb férfiak tetszenének.

Sajnálom hogy úgy gondolod hogy buta vagyok és gyerekes. Remélem hogy találsz egy tinilányt aki ugyan úgy gondolkodik mint te.

2022. máj. 13. 17:23
 29/48 anonim ***** válasza:
66%
Ne általánosíts. Én például összejönnék, a kiszemeltem huszonéves, én pedig tini. Igazából egy szavába kerülne és már a barátnője lennék.:)
2022. máj. 13. 17:55
 30/48 anonim ***** válasza:
51%

Hagyjuk már ezt a kihasználja a pasi dumát.

Mindketten belemennek a játékba, neeem ?

2022. máj. 13. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!