Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lányok miért nem jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok miért nem jönnétek össze idősebb pasikkal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogyha mondjuk találatok egy olyat aki valóban kedves, nem használ ki, szeretne titeket, nem csak a lyukat látja bennetek. Tehát nem a hátsó szándék vezérelné.

Általában a lányok többségénél ahogy észre +3-5 év az ami játszani szokott. De valakinél még 3 sem.

És 1-2 véleményt már halottam valaki azt mondta azért nem mert fél, hogy a pasi családot már 23-24 évesen feleséget meg gyereket akar és ilyen korán még legtöbb nő sem akar ilyesmit.

Valaki azt, hogy nem e kiakarná használni. Pláne az aki be is próbálkozik nála. Ami igazából lehet, hogy nem pedofília. Csak szimplán a lány arca, személyisége tetszik neki. De lehet szó szerelemről is. Bár a pedofil szó amúgy is arra vall aki 10 éves kislányokat szeretne megdugni erőszakkal!

Illetve ismerek olyat is aki azt mondta 16 évesen nekem, hogy a 30 körülieknek már nem igen lenne esélye. Mert ilyenkor már nem úgy néznek ki, hogy az ő izlésének megfelelő legyen.

Az a véleményem erről, hogy az első esetben a lány túl meggondolatlan aki ezért dob el magától ilyen lehetőséget. Mivel meg is lehet kérdezni arról, hogy mik a céljai, mit mikor szeretne az életében. Mivel lehet, hogy csak 30 évesen akar családot. Illetve valószínű, hogy nem annyival érettebb, hogy ne tudjál vele bármiről beszélgetni.

A második esetben meg túl gondolja a lány a helyzetet. Mivel rendben van a dolog, valóban kihasználhatja a pasi. De ugyanezt simán megteszi a tini is. Akinek 16-18 évesen is csak lyuk vagy mutogatni való bábu leszel. Annak mindig is az maradsz, tehát személyiség függő. Bár személyiség az változhat is.

A harmadik állítással meg egyet tudok érteni. Sajnos 30 évesen már nem minden férfi néz ki olyan fiatalemberesnek.:D És van pár olyan csaj akinek nem ez az ízlése.

Még pár indok olyan aminek értelme is van?!

Biztos lesz itt olyan is aki pl azt írja, hogy azért nem mert gáz lenne..

A szerelem az nem igazán korhoz kötött. A szerelem megvalósításához pedig szükség lehet ismerkedésre is.

2022. máj. 11. 21:16
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
45%

Egyre több ilyen kérdés van ezen az oldalon.

A többiek jól leírták a dolgot. Annyit tennék még hozzá, hogy a férfiak könnyebben függetlenítik magukat az érzelmektől és a lány személyiségétől és könnyebben vonzódnak csak a lány testéhez, míg a lányok nagyon nehezen függetlenítik az érzelmeiket és legtöbbször a második helyen áll számukra a külső, ha vonzalomról van szó és először a személyiségét nézik a pasiknak. Szóval teljesen természetes, ha egy férfi vonzódik egy 18 körüli lányhoz, hiszen nekik mindig jobb testük lesz, mint a náluk idősebbeknek és egy férfit ez annyira fel tud spanolni, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy a lánynak személyisége is van és ebben az esetben még éretlen pl. egy 30 éveshez képest. A lányok viszont, mivel nem nyűgözi le őket a férfi test olyan szinten, ahogy egy férfit a női test, sokkal józanabbul látják a helyzetet. Nyilván női oldalon is vannak olyan helyzetek, amikor mindent felülír mondjuk a pasi hírneve és akkor már nem számít a korkülönbség, de ez nem olyan gyakori, mint a pasik mindent felülíró vonzalma a női test iránt.

2022. máj. 12. 00:31
 12/48 anonim ***** válasza:
43%

Nekem egész más a tapasztalatom.

Több tizenévesnek kellenék most, illetve 20 körülinek mint amikor én is annyi voltam.

Szerintem azért, mert mostanra magabiztos, átlagnál intelligensebb és magasabb önismeretű lettem.

Valószínű hogy a legtöbb lány és nő egy olyan férfit keres akire fel tud nézni.

Így ha te nem tudsz tiniket felszedni, az azért van mert nem vagy elég jó ezekben a dolgokban. Nem pedig akorod miatt.

2022. máj. 12. 00:49
 13/48 anonim ***** válasza:
62%
Már kinőttem a tinédzser korból bőven, viszont felnőtt nőként van rálátásom a dolgokra. Ahogy a többiek is írták, egy tinilány teljesen más életszakaszban van, mint egy 25+-os férfi. Mégha volt is kapcsolata már a lánynak, nincs még meg az a biztos élettapasztalata, hogy ne tudja pontosan mikor akarják átverni. Még elötte az élet, vár rá a sok tapasztalat. Ezzel szemben egy idősebb kiélt férfi élt már annyit hogy tudja kinek mit hogyan kell mondania, hogy meg tudja környékezni a lányt. Sok lány így esik bele egy csapdakapcsolatba a huszas évei legelején, ahol a párja uralkodik rajta, mert ő még van olyan tapasztalatlan hogy eltűri. Azért a pasas egy idősebb nővel ezt már nem tudja megtenni, mert az már tapasztalt annyit, hogy rögtön átlát a bullshiten.
2022. máj. 12. 04:48
 14/48 anonim ***** válasza:
58%

Annál felszínesebb dolog alapján nehéz is lenne válogatni, mint valakinek az életkora, de mégis sokakat zavar, fogadd el, hogy valaki nem vonzódik a jóval idősebbekhez (vagy fiatalabbakhoz).

De a tinilányok között is vannak olyanok akiket nem érdekel a kor. 1-2 szingli évem volt 30 körül, és több tinilány tapadt rám, és ment bele bármibe is, mint amikor én tini voltam.

Azért akik tiniként max 3 évről írnak, huszonévesen simán harminc-negyvenesekkel vannak, csak most még nem látják a fától az erdőt.

2022. máj. 12. 09:16
 15/48 anonim ***** válasza:
13%

"Egyre több ilyen kérdés van ezen az oldalon."

Pontosan. De mire fel? Pont,hogy egyre jobban csúszik el a társadalom, a fiatalok, a fiatal lányok, már én szégyenkezem néha helyettük :(

Még régen, amikor más világ volt, megértem,ha a fiatal lányok vonzották az idősebb férfiakat. Akkor volt is sok vonzó személyiségű lány.

Most már csak a testük vonzó, eszük nincs mindig annyi és ja, biztos csak erre mennek ezek a 30as férfiak.

Vagy azt hiszed hogy van vagy 18 éves közben meg csak 13 vagy 14...

2022. máj. 12. 11:48
 16/48 A kérdező kommentje:
Nem is úgy gondoltam a kérdést, hogy a fiatal lányoknak feltétlen 30-sokra kéne menniük. Azt nem értem, hogy egy 15-20 éves lánynak miért teljesen kizáró ok egy 23-26 körüli pasi. Amikor még az ebben a korban lévő fiúk is bőven fiatalnak számítanak. Aki meg családot akar alapítani az nyilván olyan nőt is fog keresni aki szintén ezt akarja.
2022. máj. 12. 11:53
 17/48 anonim ***** válasza:
38%
#16 Azért kizáró ok, mert a 23-26 körüli pasik 90%-a csak a szexre megy.
2022. máj. 12. 12:02
 18/48 A kérdező kommentje:
De nem mindenki. Mert a fiatalabb korosztály szerintetek nem? Sgyébként is ha a szexre megy azt észre lehet venni..
2022. máj. 12. 12:28
 19/48 anonim ***** válasza:
39%
gondolom azert mert nem akarjak hogy egy idosebb ferfi kihasznalja oket?
2022. máj. 12. 12:38
 20/48 anonim ***** válasza:
61%

Bár már nem vagyok tini, azért válaszolok.

19 évesen inkább fiatal felnőttnek számítok.

Engem mindig is a korombeliek vonzottak, maximum pár évvel idősebbek.

Míg én most fogom elkezdeni az önálló életet, most válok felnőtté, egy 30 év körüli már rég dolgozik, sokkal előrébb tart az életben. Ez nekem furcsa lenne egy párkapcsolatban.

Ezen kívűl azt vettem észre hogy a korombeliek (tisztelet a kivételnek) jobban törődnek magukkal. Sokkal többet adnak a külsőségekre, ami egyébként nem feltétlenül pozitív.

Mivel nap mint nap korombeliek vesznek körül, ezért távolinak érzem magamtól az idősebb korosztályt.

2022. máj. 12. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!