Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok max mennyivel idősebb férfival jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Komoly vagy laza kapcsolatra?2019. szept. 13. 20:18
1/57 anonim válasza:
Csak komoly, és maximum tíz évvel idősebbel.
2/57 anonim válasza:
Plusz 10, mínusz 5 év kb.
Csak komoly kapcsolat.
3/57 anonim válasza:
10-15 év... És szerintem a legtöbb ember ha nem is vallja be de komoly kapcsolatot keres. Viszont nem fogok hazudni. Volt már pár érdekes kapcsolatom! De nem idősebbekkel...
4/57 anonim válasza:
Milyen férfi? Itt tini kislányok vannak. A férfi nőknek való.
6/57 anonim válasza:
Max 30 év ha gazdag a pasi és nincs családja. És persze csak komolyra :-D
7/57 anonim válasza:
Mindenképp komoly kapcsolat... Alapból úgy vagyok vele, hogy nem a kor számít, viszont mégis csak van egy határ, főleg az én koromban (16-1!) de mivel nekem mindigis az idősebbek tetszettek, ezért azt mondanám, hogy 20-21 a maximum.
10/57 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra, és max 8 év.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!