Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz hogy a párotok nélkületek jár bulizni?
Én meg a barátom nagyon ritkán járunk el együtt bulizni, voltunk már párszor de mostanság inkább a barátaival megy bulizni, ami persze érthető hogy a barátaival is szeretne lenni, de nekem is jól esne ha együtt mennénk és éreznénk jól magunkat. Nemrég felvetette hogy éjszakai fürdőzésre készül a barátaival nekem pedig ez az ötlet nem annyira tetszik. Lányok ti mit gondoltok erről?
19/L
Nekem sem esne jól. Általában együtt megyünk programokra. Persze szoktunk külön is. Nekem is jó néha csak a barátnőimmel lenni. Mondjuk akkor nem buliba megyünk és csak lányok vagyunk, beszélgetünk.
Ők akkor csak fiúk mennek? Vagy másoknak megy a barátnője is?
Mióta vagytok együtt? Megbizol benne?
Ha megbizol benne es ismered eleg jol ahoz hogy tudd hogy nem csal meg akkor szerintem engedd hogy menjen.
Csinalj teis kozos programokat a baratnoiddel :)
4es
Igen csak így együtt a fiúkkal szoktak menni. Olyankor én is kimegyek a barátnőimmel ami nekem is jó. Igazából ebben az egész szituációban most engem az éjszakai fürdőzés dolog idegesít. 1 éve vagyunk együtt nem úgy ismerem hogy megcsalna, de én nagyon nehezen bízok meg mindenkiben hosszú idő után is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!