Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnám a barátnőmet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a barátnőmet jobban feloldani?

Figyelt kérdés
Nagyon visszahúzódó barátnőm van és néha túl félénk, hogyan tudnám őt mondjuk egy buliban vagy akár csak egy átlagos helyen jobban feloldani? Első kapcsolata ez neki szóval ezért ilyen új ez még neki

2022. máj. 3. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezd kicsiben, és ne dobd be a mélyvízbe rögtön :D Illetve kérdezd meg hogy ő mit szeretne.

Kezdésnek mondjuk egy olyan apróbb összejövetel ahova közös ismerősök vagy barátok vannak meghívva, lehetőleg egy csendes helyen amit már ismer. Introvertáltként mondom hogy idegen környezetben, sok idegen emberrel én is borzalmasan kényelmetlenül érzem magam, akkor is ha mondjuk van velem valaki akit ismerek.

2022. máj. 3. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár tanács

Lehet nem mind válik be, de porba cseresznye Dicergesd példa Milyen szép a szeme

Mert nincs jó ön értékelése ezért visszahúzódó lesz

Enged kicsit szabadjára

Mert lehet otthon szigorú a szülők ezért inkább visszahúzódó lesz

2022. máj. 3. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

2-ik vagyok az 1-es jól mondja

Ehhez idő kell

De itt a legfontosabb a lány mentális állapota példa Depressziós vagy csak figyelem hiányos

2022. máj. 3. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kell vele beszélned, dícsérd meg, mondd el neki, hogy milyen szépnek találod. Ezek kis dolgoknak tűnnek, de nálam jól beváltak.
2022. máj. 4. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Profi gyilkosok savban szokták 🤔😂
2022. máj. 4. 14:25
 6/7 anonim válasza:
95%
Alapvetően én is kicsit visszahúzódó vagyok de bulikban könnyen fel lehet oldódni alkohol hatására
2022. máj. 4. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk ne járkálj vele bulikba, vidd el szalonnát sütni, meg gyógyfürdőzni, vagy moziba szóval olyan helyekre ahová normális emberek járnak, nem majmok.
2022. máj. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!