Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meddig mentek el egy párkapcso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mentek el egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Testiségre gondolok
2022. ápr. 26. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Nincs kapcsolatom tehát max a fürdőig lemosni maszti után a kezem. Ha meg volt valakim akkor általában minden belefért az én részemről, legtöbbször a másikéról is sőt még betegebbek voltak a nők mint én ilyen téren.
2022. ápr. 26. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha éppen az iskolába megyünk, akkor addig, ha boltba, akkor addig.

Viccet félre téve, konkretizálhatnád. Szerintem egy kapcsolatban nem furcsa, ha van szex, és hogy bármi nélkül mertek egymás előtt meztelenül lenni

2022. ápr. 26. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenben benne vagyok, amit élvezek. És sok mindent élvezek *.*
2022. ápr. 26. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Amiben mind a ketten benne vagyok.

Általában nekem vannak nagyobb igényeim, de sok lány benne is van ezekben.

Most nem részletezném a fétiseimet (de pl az egyikre nincs az a lány aki nemet mondana).

F

2022. ápr. 26. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy komoly, hosszú kapcsolatba minden belefér nekem, ami mindkettőnknek oké.
2022. ápr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!