Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi lehet annak az oka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi lehet annak az oka hogy nem mentek oda egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek úgy látszik tetszem (bámul, elpirul előttem, odajött táncolni egy kicsit stb..) de nem jön oda beszélgetni, nem hív el randira. Mi lehet ennek az oka?

2017. jan. 3. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
gyáva és fél az elutasítástól...de miért nem mész te oda hozzá?
2017. jan. 3. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Mivel már annyi lehetőséget adtam neki rá hogy odajöhessen hozzám, és valószínűleg tisztában van vele hogy nekem is tetszik.
2017. jan. 3. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Túl félénk, fél a pofáraeséstől.

De ha ennyi jelet adtál már neki, akkor igazán léphetne.

Max annyit tudsz csinálni, hogy egyértelműbben jelzed neki, hogy bejön, hogy úgy érezze, biztosra mehet. Ha másnem te elhívhatod valahova kettesbe, aztán hozzábújhatsz, ilyenek.

2017. jan. 3. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor lehetőséget adtál neki lehet, hogy nem vette a jeleket. Vagy csak annyira szép vagy hozzá képest, hogy úgy van vele, hogy felesleges lenne odamennie mert úgy is bukó lenne, szóval inkább megkíméli magát egy kellemetlen helyzettől
2017. jan. 3. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy beszéltetek már legalább pár szót?
2017. jan. 3. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából rendkívül helyes fiú és igen beszéltünk már valamennyit mert régebben oda járkált különböző idokokkal.. Én úgy gondolom hogy pl az hogy kimegyek a meccsekre amiken játszik, meg mikor megsérült megkérdeztem hogy van, igazából bármelyik meccs után lett volna alkalma.
2017. jan. 3. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy más lány érdekli
2017. jan. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!