Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy buliban melyik lányhoz mentek inkább oda? Miért?
1. félénk, látszik hogy nem teljesen tudja elengedni magát
2. teljesen elengedi magát, látszik hogy élvezi a zenét és a táncot, (magabiztosabbnak tűnik)
Inkább olyanhoz aki a kettő közt van. Az se jó ha a csaj úgy néz ki mint aki akarata ellenére van ott, de a másik véglet is sok tud lenni, amikor már feltűnősködik és úgy viselkedik mint aki teljesen be van már állva.
Olyanhoz mennék oda, aki jól érzi magát, elvan, de nincs teljesen szétesve.
4#es vagyok a miért:
Az egyes típusú lányok elég karót nyeltek tudnak lenni, kis nyámnyilák és ez nem éppen szexi. Párszor odamentem ilyenhez, de úgy néztek mint az őz az autó előtt majd elbújtak a barátnőik mellett. nem támadtam le őket, nem nyomultam túlságosan, de hamar beijedtek.
A kettes meg akkor baj, ha nagyon elengedi magát és már úgy táncol másokkal mintha már pettingelne velük. Nem egyéjszakásokat szoktam keresni, de ezek a csajok meg inkább olyanok.
Tökmindegy kihez megyek oda. Amire eljutok arra a bátorsági szintre, addigra már úgy be vagyok bacva, hogy a fejemből nem látok ki, és olyan arcom lehet, mint egy ogrének :D
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!