Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lazább sötétebb táncos buliban tényleg bármelyik lányhoz odamehetek és megcsókolhatom? Vagy ez azért túlzás.
Nekem több ilyen volt,hogy táncolok barátnőimmel aztán önjelölt idióták leakartak smárolni, úgy ellöktem őket,hogy csak lestek. Egy-kettőnek meg barátnőm is adott egy pofont,hogy hogy képzeli.
Szerintem ez enyhe túlzás.
Én se ismerkedni megyek a bulikba,hanem szórakozni a barátnőimmel,haverjaimmal!!!!
Magyarán: ha egy vadidegen le akar smárolni, hagynom kell?
Elég szomorú, hogy akad ember, aki szerint így néz ki egy ismerkedés...
5-ös vagyok.
Ja,hogy egy vadidegen leakar smárolni akkor hagynom kéne?
Utána meg én legyek a buli ribije,mert ugye az se jó ha egy nő minden férfivel smárol. Hol logika? Még,hogy a nőknek nincs logikája,némelyik férfinak annyi sincs mint egy csigának.
És tényleg szomorú ha az ismerkedés az az,hogy rögtön lesmárolsz vkit.
Azzal nincs bajom,ha vki táncolni és beszélgetni szeretne velem,mert ezt hagyom,de hogy rögtön csókkal indítson?!!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!