Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » LESZBIKUS KAT.! A noiesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LESZBIKUS KAT.! A noiesebb nok hol es hogyan ismerkednek? Mi alapjan mentek oda egy lanyhoz? Hogy ismerkedtel meg a baratnoddel?

Figyelt kérdés

Az olyan nokre gondolok akiken nem latszik, hogy meleg vagy legalabb biszex.

Rolam se mondja meg senki ranezesre, hogy meleg vagyok pedig nem hordok a mindennapokon magassarkut, szoknyat es nem is sminkelek erosen. Ha kozlom valakivel altalaban meglepodnek, es van aki el sem hiszi. Talan Shannon Beveridgehez kozeli a stilusom.

A netes tarskeresok nem jottek be. A tagok 90% fius vagy igenytelen. Ha lenne valaki o pedig tavol van.

Szivesen ismerkednek szemelyesen, de felek az elutasitastol es a kellemetlen helyzetektol.

A noiesebb nok hol es hogyan ismerkednek? Mi alapjan mentek oda egy lanyhoz?

Hogy ismerkedtel meg a baratnoddel?

18L

2016. aug. 30. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám. Én is olyasmi vagyok mint te, és a nőiességet szeretem. Én itt próbálkozom, több-kevesebb sikerrel.

16/L

2016. aug. 30. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Helyzettől függ,pl. valami szórakozóhely, vagy munkahelyen ha összeismerkedsz valakivel, de ez is szerencse kérdése, kb.a stílusom nekem is ilyen, és hasonló helyzetben vagyok én is, meg személyesen jobbam szeretek, de már eldöntöttem, hogy inkább várok, hogy más kezdeményezzen.Bonyolult dolog ez. Amúgy ha van kedved dumalni írhatsz:D

19/l

2016. aug. 31. 00:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Én itt ismertem meg a barátnőm, rólunk sem tudja senki, hogy leszbikusok vagyunk. Előzőleg is találtam sokszor nőies nőket. Tütübe pl. vannak azért. :)
2016. aug. 31. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet, viszont az én stílusom picit rockosabb (nem igénytelen). Bár biszex vagyok, és azt sem olyan régóta fogadom el:)

Ha nagyvárosban élsz, ott szerintem könnyebben találsz magadnak, "elvegyülni" is jobban lehet:)

16L

2016. szept. 1. 21:39
 5/9 anonim válasza:

Szia! Én is olyan helyzetben vagyok, mint te. Senki nem mondaná meg rólam. :D en bnőmet tumblrn ismertem meg, az is jó hely erre. Ha van kedved írj ;)

19/L

2016. szept. 9. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Nalam iis ugyanez, nem mondja meg senki, habar biszex vagyok. De amugy ja, en se talalok senkit pedif lany suliba jarok:D

16/L

(Es imadok sminkelni)

2016. szept. 10. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Rólam se mondja meg senki hogy biszex vagyok :) és nem találok senkit pedig már nagyon hiányzik hogy legyen valakim :/

17/L

2016. szept. 17. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is lányos vagyok es lányos lányt keresek :) 19/L/L
2016. szept. 18. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Rólam sem mondja meg senki, hogy leszbi vagyok, a szüleimnek 2x kellett coming outolnom, hogy elhiggyék😃 mivel még csak 16 vagyok ezért szórakozóhelyek kizárva ahogy a drágalátos korhatárfrissítésnek köszönhetően a tinder is, így maradt a gyakori, itt elég megbízhatóak az emberek, eddig csak egy olyat találtam, aki igazából hím volt
2016. okt. 4. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!