Milyen ruhába mentek karácsonykor a párotok szüleihez?
Ilyenben biztos nem.
Csinosan menj, de ne közönségesen. A melleidet a fiuknak mutogasd. :)
Te nyugodtan elmehetsz ebben.
Én megtisztelem a karácsonyi asztalt és ételt valamint a szüleimet, hogy nem közönségesen nézek ki.
Ez a ruha nagyon nem a szülőkkel való karácsonyi vacsorára való. Abban igazad van, hogy egy bikini is többet mutat, de akkor sem illendő családi eseményre ilyenben menni. A melleidet mutogasd otthon a párodnak, ide meg válassz valami visszafogottabbat.
Én amúgy famerben meg egy piros kötött pulcsiban megyek szerintem. Náluk nem szokás kiöltözni és amúgy is hosszú az út, kényelmes ruhában szeretnék lenni.
Hát ebben biztos nem mennék. Még ha büszke is vagy az új melleidre, azért nehogy már a párod szüleinek akard mutogatni, szerintem ez borzasztó közönséges lenne. Ez a ruha egy vagány karácsonyi partiba jó lenne (most az, hogy személyesen nekem nem tetszik, egy dolog, ha neked bejön, egészségedre), de egy családi(!!!) vacsorára, ahol a párod rokonsága van jelen, szerintem ritka rossz választás.
Nem kell meghasonulnod, ha te szereted az extravagánsabb megjelenést, de azért túlzásokba se ess.
Én egyébként előbb választanék valami ilyesmit, ennek is van dekoltázsa, a csillogás miatt karácsonyias is, de mégsem ribis az összkép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!