Milyen ruhába mentek karácsonykor a párotok szüleihez?
Normális vagy? Nem qrva vagyok, hanem a barátnője ingyen.
5 Ft-ot nem kaptam tőle soha, van munkám, gondoskodom én a saját megélhetésemről. A melleimet is magamnak finanszíroztam.
21. Bocsi, csak a ruha alapján arra gondoltam.
Gondolom anyuka is igyekezne gyorsan felhordani a fogásokat amint meglát, nehogy a fia az este végére csődbe menjen :-D
Nézd, ha így öltözöl fel karácsonyra (ami a szeretet, nem pedig a szex ünnepe), akkor ne csodálkozz, ha arra asszociálnak, amiről a "jelmezed" árulkodik. 🤷
Komolyan nincsen semmi mas ami tetszene es meg vendegsegbe is fel lehetne venni csaladi vacsorahoz + unnepleshez?
Ezt vedd fel szilveszteri buliba mondjuk, csak egy hetet kene pluszban varnod vele.
Most ez a kérdès írója:
- vagy egy kamus f*szi , aki provokàl
- vagy egy èrtetlen hülye p*csa, aki nem èrti, hogy mègis mi a problèma azzal, ha luxusprostinak öltözik a pàrja szülei ünnepi vacsoràjàn
1.re tippelek , ennyire nem lehet ostoba senki màr tényleg
Kitömött váll 80-as években volt utoljára divat, de valahol a 70-es években élte fénykorát.
Ez disc formájú dekoltázst meg az ABBA idején láttam népszerűnek.
Mindjuk az én nagymamám tény, hogy divatos is volt mindig, fiatal korában üvegsarkú magasarkúban tipeget, bőr szoknyában.
Egy ilyen ruha csinos lenne karácsonyi vacsorára?
- legkevésbé sem ilyen alkalomra való!
Én mindig hétköznapi ruhában megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!