Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elutazott karácsonyra a szüleihez. Azóta sms-t
sem ír. Én írok neki mindig, o egy - két szóval
válaszol, magától nem ír. Szerintetek mit csináljak? Ne
írjak én sem?
hát elég bunkó4 mert én még az exeimnek is irok,4-5 lánynak is, szerintem ne foglalkozz akkor vele
2012. dec. 24. 15:00
mikor utazott el? mert ha tegnap,akkor persze h nem ír.
komolyan,azért ment el,hogy a családjával legyen, meg ilyenkor mindenkinek ezer dolga van, biztosan fog ő is írni.
2012. dec. 24. 15:01
Nagyon valószinű, hogy ez a vonzalom eléggé egyoldalú. De igazából meg kellene vele beszélni ezt a dolgot.
2012. dec. 24. 15:01
4/9 A kérdező kommentje:
Múlt héten utazott.
Rosszul esik, hogy ilyen :(
Sajnálom, de lesz*r téged a csávó, vagy túlreagálod a helyzetet. Hívd fel este, kívánj neki és a családjának boldog karit, aztán tedd le a telefont és ne hívd fel, ne írj neki, ne keresd. Ha 3 nap után nem keres fel akkor dobd a p*csába. Minden nő jobbat érdemel ennél...
2012. dec. 24. 15:09
Nem is a családjához ment hanem csajozni...
2012. dec. 24. 15:09
Ne irj neki mert azt fogja hinni mennyire utana vagy .... engem most hagyott el egy aprosag miatt 4 ev utan es en konyorogtem neki de nagyon megbantam azota sem keresem....ugyhogy inkabb hagyd...
2012. dec. 24. 15:15
eh.. könyörgöm karácsony van.. a családjával van akivel ki tudja mióta nem találkozott nehogy már ilyenkor is állandó jelleggel a telefonján lógjon úristen..
2012. dec. 24. 15:17
utolso és többi kétkedö nincs igazatok,
azért gondolkozzatok már!
tökmindegy hova utazott a srác vagy a családjával van e mindenkinek van 2 perce arra,hogy a barátnöjének irjon egy smst .....azért gondolkozzatok már ha valakit szeretek,keresem,irok neki!
2012. dec. 24. 15:24
Kapcsolódó kérdések: