Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj, ha úgy érzem lány létemre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha úgy érzem lány létemre többet keresem?

Figyelt kérdés

Már vagy 3 hónapja együtt vagyunk, volt egy rosszabb időszakunk is, amit az váltott ki, hogy szerinte én nem kerestem eleget. Azóta többször ráírok, ha tehetem odamegyek hozzá. Esténként várom, hogy legyen ideje és felhívjon, érte egész éjjel fent maradnék. Azonban mindig csak este hív egy órácskára, mert mennie kell, nap közben a szabadidejében gépen játszik a barátaival. Amikor velem van foglalkozik velem, és tudom hogy szeret, viszont ha távol vagyunk mintha nem kapnám meg azt a mennyiségü törődést és figyelmet, mint amikor együtt vagyunk. Mindig ő rakja le a telefont és mindig ő annyira álmos, hogy elmegy aludni. Órákat képes játszani és fáj, hogy nappal nem hív. Lenne ideje rá. Mindig mondja, én vagyok a legfontosabb, de ezt ilyenkor nagyon nem érzem. Lehet túlságosan becsicskultam. Mellesleg akárhányszor felhív, közben is játszik. Egyszer fordult elő, hogy kértem fejezze be, figyeljen rám. Nagyon megharagudott, merthogy ő miattam tette le a fiúkat és hogy nekem ez nem elég, még a játékot is meg akarom vonni tőle. Ez abban a bizonyos rossz időszakban volt

Ettől függetlenül jól elvagyunk, szeretem meg ő is, csak elbizonytalanodtam. Most is ráírok, hátha látja. Mint kiderült felébresztettem. Bocsánatot kértem de azt mondja nem baj. Írtam neki kb 4 sor üzenetet, de már jött azzal hogy aludnia kéne. Úgyhogy elköszönt.

Lehet az ilyenek nem kéne fájjanak, mert joga van aludni, viszont próbálom megragadni azt a pici lehetőséget, hogy beszéljünk, neki meg nem számít. Egész nap nyomta azt a rohadt gépet, egy beszélgetést nem kezdeményezett. Mind én írtam, hogy jó reggelt meg hasonlók.

Sokat jelent ha végig olvastad. Iszonyatosan jól esik, hogy szántál a hülyeségemre ennyi időt. Minden véleményt szívesen meghallgatok. c:

Btw.: nem szeretnék szakítani, mert a hibák mellett sok jó is van a kapcsolatunkban.

2022. ápr. 14. 23:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Adok neki időt, ha nem javul a helyzet, elengedem.
2022. ápr. 15. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Adok neki időt"

Ez önmagában még kevés lesz.

Ha keres, akkor az első egy őszinte beszélgetés legyen, hogy mi a baj.

NE SZIDJAD!

Csak mondd el, hogy ez a baj, és ez így neked nem jó.

Ha ezt nem hajlandó megérteni, vagy pedig elkezd téged hibáztatni, akkor búcsúzz el tőle.

Ha van ötleted, hogyan lehetne javítani, azt is beszéld meg vele.

2022. ápr. 15. 17:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Beszéltek vele. Tegnap felhívott, mert érezte, hogy baj van. Hajnali 2-kor raktuk le. Hát, pozitívan csalódtam. Azt mondta, tényleg olyan lehetett az én szemszögemből, mintha szarna rám, és nagyon rosszul érezte magát. Végre először éreztem rajta a megbánást. Elmondása szerint figyelni fog erre, aztán nem lehet tudni. Mindent elmondtam neki ami bánt, nem lett belőle veszekedés úgyhogy nagyon boldog vagyok. Viszonz az az ignorálás kellett, hogy észrevegye magát.

Köszönöm mindenkinek aki hozzátett, jól esett minden egyes üzenet! c:

2022. ápr. 16. 07:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Örölök hogy sikerült megbeszélni vele.Remélem,hogy minden rendben lesz köztetek.Továbbra is sok boldogságot kívánok nektek. :) :) :) :)
2022. ápr. 16. 12:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg, hogy mi történt, drukkolunk neked!
2022. ápr. 16. 18:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Na jó emberek, új sztori

Mint kiderült, van 3 lány. Mondjuk azt, hogy Alma, Bodza és Citrom.

Alma régebben hajtott a barátomra. Nagyon sokat mocskolta nekem, hogy hogyan néz ki, milyen buta stb...

Mint kiderült, ő ennek a lánynak a veszekedéseinkről screeneket küldött, Alma pedig folyamatosan csak rosszakat mond rólam. Legalábbis ennyit tudok. Nem engedte, hogy belenézzek a beszélgetésükbe. Haha vajon miért

Bodza és Citrom per pillanat nagyon jó barátok, igazi kis pics@k. Nos, a mai nap folyamán (megjegyzem ezt a kettő libát is eleget szidta nekem) igen jóba lettek a barátommal. Többet kereste az ők társaságukat, mint az enyémet és ennek állítólag az az oka, hogy én egyik órán amikor mellettem ült, úgy néztem rá, mint aki nem kívánja a jelenlétét. A 2 jó tevő meg örömmel futkosott utána, meg ők normálisan néztek rá.

•1.: ma kevésbé kerestem a társaságát, hátha odajön hozzám.

•2.: nem volt okom csúnyán nézni rá.

Jól esik leírni, lehet hogy valakinek ez egy újabb kis tini hiszti lesz, viszont én már kezdem fontolóra venni, hogy befejezem. Alapból az, ha már 1, nem hogy 3 lány van a képben, ott baj van. Én vagyok a 4. és természetesen én is lennék a rossz.

Újfent köszönöm, hogy végigolvastad! C:

Legyen szebb napod mint nekem! <3

2022. ápr. 20. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném,hogy rajtad kívűl van-e más valakije s ha azt mondja hpgy van vagy hasonlót akkor én elhagynám.Ha nekem lenne barátnőm s ugyan ez a helyzet lenne nálam is akkor ezt csinálnám.És elgondolkodnék,hogy mi a fontos nekem.Megéri,hogy folyton ideges legyél?Ha előbbi kérdésedre nézzük akkor ott ugye kiderűl,hogy még akkor sem foglalkozot veled hanem a videójáték volt neki a fontos.Megérdemled,hogy boldog legyél és olyat aki igazán törődjön veled.Vele vagy nélküle.Gondold át.
2022. ápr. 20. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Ha gondolod írj, és beszélgethetünk privátban, ha van kedved.
2022. ápr. 20. 16:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit küldözget lányoknak képeket a ti beszélgetéseitekről?! Gyermeteg 😆 Na, én itt tenném lapátra.

2. és 9. voltam.

2022. ápr. 20. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!