Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj, ha úgy érzem lány létemre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha úgy érzem lány létemre többet keresem?

Figyelt kérdés

Már vagy 3 hónapja együtt vagyunk, volt egy rosszabb időszakunk is, amit az váltott ki, hogy szerinte én nem kerestem eleget. Azóta többször ráírok, ha tehetem odamegyek hozzá. Esténként várom, hogy legyen ideje és felhívjon, érte egész éjjel fent maradnék. Azonban mindig csak este hív egy órácskára, mert mennie kell, nap közben a szabadidejében gépen játszik a barátaival. Amikor velem van foglalkozik velem, és tudom hogy szeret, viszont ha távol vagyunk mintha nem kapnám meg azt a mennyiségü törődést és figyelmet, mint amikor együtt vagyunk. Mindig ő rakja le a telefont és mindig ő annyira álmos, hogy elmegy aludni. Órákat képes játszani és fáj, hogy nappal nem hív. Lenne ideje rá. Mindig mondja, én vagyok a legfontosabb, de ezt ilyenkor nagyon nem érzem. Lehet túlságosan becsicskultam. Mellesleg akárhányszor felhív, közben is játszik. Egyszer fordult elő, hogy kértem fejezze be, figyeljen rám. Nagyon megharagudott, merthogy ő miattam tette le a fiúkat és hogy nekem ez nem elég, még a játékot is meg akarom vonni tőle. Ez abban a bizonyos rossz időszakban volt

Ettől függetlenül jól elvagyunk, szeretem meg ő is, csak elbizonytalanodtam. Most is ráírok, hátha látja. Mint kiderült felébresztettem. Bocsánatot kértem de azt mondja nem baj. Írtam neki kb 4 sor üzenetet, de már jött azzal hogy aludnia kéne. Úgyhogy elköszönt.

Lehet az ilyenek nem kéne fájjanak, mert joga van aludni, viszont próbálom megragadni azt a pici lehetőséget, hogy beszéljünk, neki meg nem számít. Egész nap nyomta azt a rohadt gépet, egy beszélgetést nem kezdeményezett. Mind én írtam, hogy jó reggelt meg hasonlók.

Sokat jelent ha végig olvastad. Iszonyatosan jól esik, hogy szántál a hülyeségemre ennyi időt. Minden véleményt szívesen meghallgatok. c:

Btw.: nem szeretnék szakítani, mert a hibák mellett sok jó is van a kapcsolatunkban.

2022. ápr. 14. 23:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő nem érett még meg egy komoly kapcsolatra. Amit leírtál, abból tisztán látszik, hogy neki a barátai meg a gamelés az első. Szerintem jobban járnál egy olyannal, akinek tényleg te vagy az első és a legfontosabb.
2022. ápr. 14. 23:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Neki kéne felismernie, hogy a játékfüggősége hazavágja a kapcsolatotokat.
2022. ápr. 15. 00:01
 3/19 A kérdező kommentje:

Többször hallottam tőle és a legjobb barátjától is, hogy én vagyok a legfontosabb. Én naivan még mindig ebben hitegetem magam. Csak mi értelme annak, hogy hazudjon nekem? :c

2022. ápr. 15. 00:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondani bármit lehet. A tettek beszéljenek, nem?
2022. ápr. 15. 00:19
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Miért ennyire csicska minden lány?

Persze, őfelsége megsértődik, mert te nem keresed. De minek keresd? Hiszen tojik a fejedre.

Azt mondja, szeret? Mondani mindent lehet. "Csak mi értelme annak, hogy hazudjon nekem?" Na mégis mi? Van egy csaj, aki becsicskul neki, legyezgeti az egóját, van fix punci, ha épp nem gémerkedik, hanem dugna egyet.

Tényleg nem érzed úgy, hogy ennél többet érdemelnél? Miért nem?

2022. ápr. 15. 05:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy itt márpedig a szakítás lenne a megoldás. Nem veled van a hiba, hanem egyszerűen ő nem érett még meg egy kapcsolatra, ahogy előttem is írták már. Nem fogod tudni megváltoztatni őt, neki kell rájönnie, hogy amit csinál, az nem jó. Azt meg tudod próbálni esetleg, hogy egy hétig egyáltalán nem keresed őt, nem válaszolsz egy üzenetére vagy hívására sem, hadd érezze, te mit érzel minden egyes nap. Ha ez sem segít rajta és nem tér észhez, akkor szakíts vele, mert nem fog javulni a helyzet és csak az idődet pazarlod, miközben megismerhetnél valakit, aki megérdemelne téged és úgy bánna veled, ahogy azt kéne.
2022. ápr. 15. 09:59
 7/19 anonim ***** válasza:
"...amit az váltott ki, hogy szerinte én nem kerestem eleget." - Szerintem itt az ideje, hogy ezt most te is közöld vele.
2022. ápr. 15. 10:10
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen, egyet értek veled. Az a baj, hogy mire észrevettem volna magam, már mélyen benne voltam. Én csak törődni akartam vele, de ez már tényleg a ló túloldala. Szerencsére a "fix pun€i" nem igaz, még nem adtam át magam neki.

Köszönöm ezt az ötletet. Csak azt sajnálom, hogy el kell rontsam a tavaszi szünetet. De ha nem most, akkor mikor..ugyebár

Nagyon büszke, és ő sohasem hibás. Az eddigi összes veszekedésünkből én voltam a szar, a kegyetlen. Valahogy tényleg fel kéne nőnie.

2022. ápr. 15. 10:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még ezer tavaszi szünet és akkor már egy jobb palival leszel együtt! Na puszi.
2022. ápr. 15. 12:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kedves kérdező.És a válaszolóknak is igazuk van.Ha olyan srác aki nem becsül és nem tisztel az nem érdemel meg olyan lányt mint te.Olyan fiúk akik megbecsülik,tisztelik és szeretik a barátnőjüket az ritka mint a fehér holló.Ha mégis úgy döntesz hogy szakiítasz vele akkor próbálj meg olyan fiút keresni akitől mindezt megkapod amit szeretnél s viszonozza is.Ez a személyiség amiylen te vagy/lennél az is ritka.Én is ugyan ebben a probléma van nálam is.Remélem hogy sikerül döntened.

23/F

2022. ápr. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!