Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lány létemre 180 cm vagyok, a barátom csak 172. Szerintetek van okom rá, hogy kínosan érezzem magam emiatt?
Figyelt kérdés
Szóval igen feltűnő a magasság-különbség köztünk. Természetesen sosem hordok magas sarkú cipőt. Viszont igen kellemetlenül érzem magam ha társaságba megyünk.
17/l
2021. máj. 16. 21:31
2/24 A kérdező kommentje:
Miért lennék éretlen? Ettől függetlenül jól érezzük magunkat együtt, csak ha pl egymás mellett állunk, furcsa, hogy én vagyok a magasabb.
2021. máj. 16. 21:37
4/24 anonim válasza:
Szerintem ha mellette állsz, akkor áss egy 10 cm mély gödröt, állj bele, és majd a párod magasabbnak fog tűnni
5/24 anonim válasza:
Add rá a pasidra a magassarkút és meg is van oldva a helyzet.
6/24 anonim válasza:
Ha te elfogadtad ezt a helyzetet (sőt a párod is), együtt vagytok, akkor miért éreznéd magadat kínosan?
Ha pedig mégis (a kérdésed ezt sugallja), akkor szégyelled a párodat!
Egy párkapcsolatba beletartozik, hogy együtt mutatkoztok mások társaságában.
7/24 A kérdező kommentje:
Én nem szégyellem őt, kifejezetten büszke vagyok arra, hogy együtt vagyunk. Csak mások párszor összesúgtak a hátunk mögött, hogy egyáltalán nem illünk össze emiatt.
2021. máj. 16. 22:24
8/24 anonim válasza:
Miért érdekkel mások véleménye, ha neked ez így jó?
9/24 anonim válasza:
Anyukám kb 10 centivel magasabb apukámnál. 25 éve élnek boldog házasságban, úgyhogy nem ezen múlik. Ha szereted és büszke vagy rá, ez ne zavarjon, ne mások véleménye miatt menjen tönkre egy jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!