Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem akar lenni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem akar lenni egy szép lánnyal? Szerintetet? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Fiú vagyok s van egy lány, akibe szerelmes vagyok, csak nem tudom, hogy ő is így érez-e. Tudnivalók rólunk:

-Szoktunk chat-elni egymással suli időben, hétvégén s hosszabb szünetben is, akár hajnalig is.

-Amikor a találkozunk az iskolában, s nincs rajtunk kívül más akkor integetünk a másiknak, illetve mosolygunk.

-Tanórákon hátraszokott fordulni, felém néz s rám mosolyog, mire én visszamosolygok rá.

-Amikor úgy adódik, hogy buszon együtt vagyunk , akkor beszélgetünk, de mindketten nehezen nézünk a másik szemeibe.+Amikor leszállok, akkor integetek neki, s mosolygok mire ő is ugyanezt cselekszi.

-Chat-elés elején mindig megkérdezzük a másiktól hogy zavarhatjuk-e

-Chat-elés végén a Jó éjszakátnál eddig csakis smiley-t szokott rakni, mint én, de már pár hete a smyle mellé már 💕 szívecskéket is szokott küldeni, s már én is küldök

neki.

-Egyik beszélgetés során azt írta, hogy velem szívesen beszélget, igazából bármikor.(ez amolyan közeledés akar lenni?)

-Írunk történeteket, melyeket át is szoktunk adni a masiknak elolvasni, s mikor elolvastuk akkor egy papírra írjuk a véleményünket s úgy adjuk vissza a masik történetét.

-Szoktam rajzolni neki képeket a történetéről, mire ő 😍-t szokta küldeni, azzal a mondattal, hogy nagyon jó.(Ezt azért mondhatja mert szeret s ezzel jelezni akar vagy azért mert ő nem tudna ilyeneket rajzolni?)

-Végül pedig az, hogy megkérdeztem tőle hogy nyáron hogy adjuk át a másik történetét, mire ő azt válaszolta, hogy az is lehetne, hogy találkozunk valahol, s ott adjuk át a masiknak.(amikor eljönnek ezek az alkalmak, akkor hosszabb beszélgetés során elvigyem-e valahova pl: fagyizni/moziba...stb.(s olyankor milyen árulkodó jeleket figyeljek meg, hogy szeret engem?)

Igazából ennyi lenne. Nagyon szépen köszönöm előre a válaszotokat( hogy mit tegyek nyáron vahy hogy ez szerelem vagy nem?)

Chat-elés közben egyszer megkérdezte, hogy hiszek-e az igaz szerelemben?S ha igen, akkor mi az? Ha nem akarsz róla beszélni, akkor csak mondd.

Válaszoltam is rá, ő is kiírta a véleményét. A kérdés az lenne, hogy szerintetek mért hozta fel ezt az igaz szerelem témát?

+Előtte írta azt, hogy kérdezhet-e valamit.Bocsánat, csak lenne még egy pár kérdés ani eszembe jutott. Nyáron majd a találkozóknál terveztem jóval előre lépni. S ti tudnátok ebben segíteni; hogy mikkel kerülhetnék hozzá még közelebb? Illetve az, hogy ő milyen jelzéseket küldhet nekem?

+A kézfogást s ölelést neki vagy nekem kéne elkezdeni? Köszönöm a válaszokat előre is. További szép napot!

2018. máj. 14. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1: igen, az akár egy párkapcsolat előszobája is lehet, jó úton haladtok efelé :)

2: csak néha integettek egymásnak a suliban, és máskor nem is köszöntök? Vagy kivételes alkalmakkor integettek ia a köszönés mellé? Ezt nem nagyon értem, de hogyha az első eset, akkor Te köszönj először, az már egy közeledés, ráadásul így is illik.

3: szerintem simán elvihetet majd a lányt fagyizni, moziba, ilyen helyekre, csak szólj neki előre, ne a történet átadásakor állj elő az ötlettel, mert megeshet, hogy neki nem lesz jó az időpont, de ha ezt előre köszlöd vele, akkor máshogy alakíthatja a programjait.

4: a 😍 szmájlit a rajzaidra több okból is írhatja, de szerintem ebben az esetben csak a rajzaidat akarja dicsérni.

5: a történetek milyen jellegűek, mert pl azzal is lehet jeleket adni a másik felé. Hogyha van benne romantikus szál, az biztató jel lehet. Plusz Te is megcsinálhatnád, hogy az egyik történetedben megírod egy lány és egy fiú szerelmi történetet, és a karakterek ugyanolyanok legyenek, mint Ti! Vagy ha ez már túl nagy célzás, akkor csak az egyik sztoriban háttérsztoriként csókolózhat egy ugyanolyan pár, mint Ti!

Remélem segítettem! :)

2018. máj. 15. 06:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírnám ha a lány is itt nézelődne tanács után és megtalálná a kérdést :D Mivel jó hosszan lett taglalva és részletezve tehát akkor tuti rájön.

Amúgy én ezeket jeleknek venném. Bár én lány vagyok és nekem egy fiú adott nagyon félreérthető jeleket mégsem lett belőle semmi azóta is más barátnője van . Viszont nektek szurkolok cukik lennétek

2018. máj. 15. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Az utolsóra válaszolnék először. Te kezdd, mivel te vagy a fiú. Mikor találkoztok majd nyáron, köszöntheted egy öleléssel is☺

Vidd el valahova nyáron, de először inkább csak valami beülős helyre, vagy sétálni, mert a mozi az túl szokványos és nem biztos, hogy ugyanazt a filmet néznétek szívesen, attól, hogy moldjuk rábólint.

A 💕 jelentheti azt is, hogy tetszel neki, de akár azt is, hogy csak nagyon közeli barátnak tart. Bár inkább az első.

Meg tuti, hogy jelentesz neki valamit, úgyhogy hajrá! 😉

Még annyi, hogy egy kor nem ártana és köszi, hogy válaszolhattam, mert így nem kell addig se matek házit írnom 😅 jó, a vége béna lett, de tényleg hajrá!

2018. máj. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!