Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 es 18 eves parkapcsolata lehet normalis?
vagy nagyon mas szakaszokban tartanak az eletukben?
(tegyuk fel, hogy a 15 eves erett, a 18 eves pedig var es megerto)
Egy 12 és 18 éves kapcsolata, na az nem normalis.
De egy 15 és 18 éves az semmi, ismertem olyan part, ami 14 20 volt, ami mar kicsit meredekebbnek hangzik. De azóta a lány már 20 éves és nagyon jól megvannak.
Nem gond, nem az szamit, a szellemi szint inkabb. Ismerek egyetemen jopár embert, aki szellemi szinten 30-50es korosztály 90%án túltesz.
Nyilván az idősebbek ezt nem fogják elismerni, de egy bizonyos kor felett már csak nagyon minimálisan fejlődik az ember. Ezert egy 30 és 45 eves kapcsolata sem számít nagy különbségnek.
Kérdés hogy a 15 éves atlepte mar az a színvonalat.
Ismertem egy lanyt, aki ugyanennyi idős volt és nagyon értelmes, osztályelső. De később kiderült azz hiszi hogy körülötte forog a vilag, rögtön ki is abrandultam belőle.
Úgyhogy röviden válaszolva, személyfüggő.
#16 azt a két embernek kell eldontenie.
A legtöbb ember elítélné őket, sokan csak irígységből incelként hogy ennyivel fiatalabb barátnője van. Meg persze az idős korosztály, mert nekik ez kimaradt az életükből. Én nem ítélem el őket, szerintem teljesen normális és emellett legális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!