Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit éreztetek ilyen szakítás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek ilyen szakítás után?

Figyelt kérdés

A barátom ma szakított velem egy másik lányért. Több mint fél éve együtt voltunk, és a lány iránt csak nem olyan rég érez szerelmet/vonzalmat. Szóval elhagyott érte. A lány egy éves kapcsolatot hagyott hátra a (már volt) barátom miatt. Nem értem. Azt mondta az exem, hogy csak az bántja, hogy megbántott. De a közös emlékek? Azokat elfelejtette? Vagy ez hogy megy? Aki hagyta már el a párját más miatt, kérem írjátok le, hogy mit éreztetek/érzetek.

16/l

2022. márc. 21. 21:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as, sokat segítesz. Amúgy a délutánom le van foglalva, mert az öcsémmel foglalkozom, így csak késő délután vagy az estém szabad. De akkor tényleg elkezdek magammal foglalkozni, a tárgyakat amiket az exemtől kaptam, elrakom oda, ahol nem látom, és le fogom kötni magam.
2022. márc. 23. 10:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezen mindenki túlesik, az első a legrosszabb. A következők már meg se fognak hatni. Én is csak azt tudom mondani hogy foglalkozz mással, tereld el a gondolataidat. A sportnál nincs jobb dolog erre.
2022. márc. 23. 10:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Otthon eddzek csak, de a szakítás óta, hanyagolom. De újra elkezdem :)
2022. márc. 23. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!