Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit éreztetek ilyen szakítás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek ilyen szakítás után?

Figyelt kérdés

A barátom ma szakított velem egy másik lányért. Több mint fél éve együtt voltunk, és a lány iránt csak nem olyan rég érez szerelmet/vonzalmat. Szóval elhagyott érte. A lány egy éves kapcsolatot hagyott hátra a (már volt) barátom miatt. Nem értem. Azt mondta az exem, hogy csak az bántja, hogy megbántott. De a közös emlékek? Azokat elfelejtette? Vagy ez hogy megy? Aki hagyta már el a párját más miatt, kérem írjátok le, hogy mit éreztetek/érzetek.

16/l

2022. márc. 21. 21:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy olyan is írhat, akit emiatt dobtak, mert nagyon rosszul viselem a szakítást. Tanácsokat elfogadok.🥺
2022. márc. 21. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyan velem még nem történt ilyen, de annyit talán tanácsolhatok, hogy ne hagyd magad gondolkodni. Csinálj valamit, segíts a szüleidnek, foglalkozz a hobbijaiddal. Bármi megfelelő, ami eltereli a figyelmed. Kitartást, idővel jobb lesz!:)
2022. márc. 21. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

hát figyelj, akivel eddig randiztam(3) lány,mindegyik úgy jott el velem randira,mint kiderült kb 1hete, 2hete, sőt 3napja is volt hogy szakítottak. Ez nem azt jelenti hogy ribik meg kurvák ilyesmi,hanem ők már többször is szakítottak,vagy dobták őket valamiért és rájöttek hogy nincs értelme hónapokig siránkozni miatta.

Tehát tapasztalatból,meg amit látok,láttam te is tégy hasonlóan,keress mást minnél előbb. Aki szintén szeretni fog,és elfeledteti veked ezt az érzést

2022. márc. 21. 23:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tartani akarom a sráccal a kapcsolatot, mert nem bírom, hogy ne beszéljünk. Próbáltam ezt normálisan, felnőtt módjára kezelni, de mivel ma szakított velem a srác, és kiderült, hogy lehet már több hete kavar a lánnyal...egyszerűen fáj, hogy mennyire keveset jelentettem neki, ha ilyen könnyen eldobott. Első szerelmem volt. Így mégnehezebb lesz.
2022. márc. 22. 03:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem voltál neki elég jó így jártál. Ne bànkódj rajta . Zárd ki az életedből mindkettőt ha tudod.
2022. márc. 22. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:

te próbálod felnőtt módjára kezelni,ő meg ahogy te mondod lehet több hete kavar,vagy megcsalt egy másikkal. Tehát ő még kisgyerek,nem felnőtt. Aki nem tisztel meg téged annyira,hogy mikor első nap elkezdett kavarni az adott lánnyal,már akkor kellett volna hogy dobjon,és nem hetekig hazudozni a szemedbe.

Mert ha felnőtt módjára első alkalommal megmondja hogy ez nem működik akkor persze,még barátok lehettek és tarthatod vele a kapcsolatot,de így biztos lesz*rnám.

2022. márc. 22. 13:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Állítása szerint nem csalt meg(ezt szakítás után mondta már) és elég könnyen elmúltak az érzései irántam. Gondoltam arra, hogy jóban maradok vele, majd mikor túllépek rajta, talán elkezdünk újra beszélgetni. A hármas tanácsát pedig megfogadtam, elkezdtem beszélgetni egy fiúval, és így könnyebb kicsit, hogy valaki eltereli a figyelmemet.
2022. márc. 22. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a srác egyelőre nem tudta, mit akar, aztán jött egy másik, ő izgalmasabb. Nem akart megbántani, de a másikat sem elhalasztani.

Fiatalok vagytok még. Az első szerelem mindig fájdalmas ilyen esetben. Legyen tanuló példa. Nem érdemes rágódni rajta, mert csak vissza fog vetni. Szerintem vond le a tanulságot . Az első szakításom engem is megviselt, de aztán

tulléptem. Ilyenkor mindig egy pár támponttal közelebb vagy, mire figyelj legközelebb.

Sajnos ilyenek az emberek, ha valakiben többet látnak, hajlamosak inkább ahhoz vonzódni. Fel éves kapcsolat sajnos meg nem erős , hogy ezt kibírja. Sokszor házasságok sem. Szerintem tanulj ebből, lépj tovább, és állj lassan készen egy új lehetőségre . Saját magad emészted, ha azon gondolkodsz, miért :) Nem éri meg !

Hagytak már el, és én is hagytam el mást. Akkor úgy éreztem, ennek nincs értelme. Egyszerűen személyesen nem olyan volt, akivel tudtam beszélgetni( pedig írásban mindig nagyon jókat és hosszan beszélgettünk ) , ha felhozott egy témát az primitív volt, és annyit tudtam mondani, hogy “aha”. És 3 hónap után feladtam. Egyszerűen nem volt értelme. És közben találtam mást, akivel volt értelme, ma is vele vagyok, lassan 4 éve :)

Szerintem te is fogsz majd találni valakit, de légy előre tekintő és megfontolt és okos. Som sikert kívánok ! :)

25/n

2022. márc. 23. 00:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, nagyon hasznos a válaszod. Próbálok már nem rágódni rajta, mert tudom, hogy nem szerethetett igazán. Az első bekezdésed tényleg úgy van ahogy mondod, teljesen egyetértek. Minden nap sokkal jobb, csak még az visel meg, hogy ilyen hamar túllépett rajtam, törölte a képeinket a közösségi oldalakról, és közös profilképet rakott ki a lánnyal. Ha a volt barátomnak nem lenne más, könnyebb lenne, de hát nem...
2022. márc. 23. 02:51
 10/13 anonim ***** válasza:

8 voltam. Sajnos igen, így nehezebb. Szerintem hanyagold a profilja nézegetését, tudom, kiváncsi vagy, de ez csak hátráltat. Én ebben az időben pl elkezdtem könyveket olvasni, ami egész jól lekötött, vagy a barátaimmal találkozni és elmesélni nekik a sztorit, és segített . Esetleg kezdj el kocogni, főként természetben, felér egy terápiával :)

Így a barátaimmal szorosabb lett a viszony, a könyvek segítettek, mert hasznosak voltak, a futástól pedig lett egy “én” időm, amitől egyébként jobban is néztem ki :)) ez a hármas kombó tuti segít, és közben megtanultad, hogy ne add könnyen az érzelmeid, ki kell érdemelni :)

2022. márc. 23. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!