Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy esne nektek? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne nektek? Hogyan mondjam neki?

Figyelt kérdés
Barátnőm imádja mostanában a snapchatet, csak épp valamiért én maradok ki mindig a szórásból. Múltkor egyik közös barátunkkal beszéltem, mikor mondta, hogy kapott képet, ma este pedig megint előfordult. Nyilván nem nudes megy, csak egy szimpla kép magáról, de nem értem, a barátját miért hagyja ki. Elég furcsa szaga van a dolognak számomra.
2022. márc. 15. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is furcsának találnám. Mivel én lány vagyok, de nem ilyen mint ő, így nem tudom biztosan, de lehet, hogy ezzel akarja felhívni a figyelmed valamire. Nem tudom. Én a helyedben nyíltan megmondanám neki, abból, amit és ahogy válaszol, kíszűröd, mi is van.
2022. márc. 15. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Tényleg? :d kb előtted akar megcsalni és neked még csak most fura...azt kívánom nőlj fel de kicsit hamarabb, mert ez a k..va naivitás semmi jóra nem vezet.
2022. márc. 15. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Dobd ki.
2022. márc. 16. 01:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj mai tinik között is elég naivak, mert azt hitte nem csaltak meg. Egyébként egy jó kapcsolat alapja ha csak a lány a te képeidet osztja meg és mellette nem másét. Mellettem annyi ilyen volt, azt hitték én majd benyalom nekik a fagyit. De itt az a gond csak számukra nyílt vissza többször is több pasi után. Kösz manapság hiába tűnik egy lány igen szegénynek, ha belül másnak mutatja magát. Meg bevallom, akit én keresek fiatal is rájuk ver a 10/10-et. Meg ha anno mondjuk én lettem volna neki fontos nem húzta volna félre a beszédet mással. 13 évesen is megmutatkozott többször, hogy azt a pasit mutotogatta aki még nekem olyanokat mondogatta, csak erre meg arra lenne jó neki. Hagyjuk az ilyenek nem értik, hogy mért a szakadék szélén állnak a másikkal valaki más végett. Nem kell ám bemutatni őket. Bevallom a szerény lányt akkor találod meg, ha nincs előtted titkolni valója.
2022. márc. 16. 05:54
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Amikor már nemutatja meg az üzeneteit régen rossz.
2022. márc. 16. 05:56
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Általában minden szakítás így kezdődik, sajnálom de azt kell mondjam másfelé tapógatózik.
2022. márc. 16. 05:58
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Hát nem tudom, le lehet pontozni, de annyira gáz, hogy néha már ilyeneken múlik egy kapcsolat. Nyilván én sem díjaznám, de nem hiszem, hogy mostanában kezdett snapchatezni, pont mikor együtt vagytok. Ha te sem küldesz semmit. Nekem össze vannak szedve, akikkel streakelek. Bár 1-2x fordul elő, hogy a fejemről küldök képet, de nálam nem jelenti hogy meg is csalom a páromat. Csak gondolkozzatok már kicsit felnőtt módra, ha minden kis apróságon veszekednének. Sőt náluk ilyen sincs, de könyörgöm, ha mással smárolna már megérteném.
2022. márc. 16. 06:19
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
hány évesek vagytok?
2022. márc. 16. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy úgy van vele, hogy azokkal cserél képet, akiket ritkábban lát. Ha téged gyakran lát, akkor érthető, hogy nem küld annyi képet.
2022. márc. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!