Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy félek a közeledésétől?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, nagyon jól haladt a kapcsolatunk, de a home office-t nehezen bírtuk ki mert keveset találkozhattunk. Egy ideje már utalgatott arra, hogy szeretné, ha szeretné azt, végül amikor én is úgy éreztem, hogy készen állok rá, megtörtént. De túl mohó volt, és fájt. Féltem, és teljesen leblokkoltam. Tudom, hogy akarattal nem bántana, de azóta félek ha úgy akar közeledni. Egyre inkább zavarja, hogy nem akarok tőle semmit. Bánt, hogyha szeret engem, akkor miért nem bír megtértőbb lenni, de közben utálom magam, hogy miért nem merem elmondnai neki, mi zavar
2021. júl. 30. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Pedig az az egy jó megoldás van, hogy ezt megbeszéled vele. Egyébként már akkor le kellett volna állítani, mikor első alkalommal neked esett.
2021. júl. 30. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Istenemxd Mondd el neki hogy mi zavar és kész
2021. júl. 30. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Hány évesek vagytok??? Mivel home office-t írtál, nekem az jön le, hogy már nem tinik...

Elég nagy baj, ha ennyire rossz a kommunikáció, hogy nem mered neki elmondani... Mi lesz később? Ha még ezt sem tudjátok megbeszélni...?

2021. júl. 30. 16:07
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy gyávának gondoljon. Szeretem, és szeretném is, ha közeledne, de közben mégsem, mert tartok tőle. Ha elmondanám neki valószínűleg csak olcsó magyarázkodásnak gondolná, inkább nem kockáztatok
2021. júl. 30. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4: nagyon rossz módszer!!!!!

Ez nem gyávaság! Saját magadat, az eljövendő pár évtizedbeli szexuális életedet teheted tönkre, ha ezzel a "titkolózással", el nem mondással magadban építgeted a gátakat.

Ha szeret téged, akkor bármit, ismétlem BÁRMIT el lehet mondani neki....

2021. júl. 30. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha a méretben van különbözőség, akkor legyen mértéktartóbb, gondoljon rád is, ne csak önmagára.

Ugyanez van akkor, ah Te még pillanatnyilag nem voltál eléggé nedves, rövid volt az előjáték, vagy csak önmagára gondolt és fütyült rád.

Beszéljétek meg és ah nem változik a helyzet, menjetek szét.

2021. júl. 30. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bánt, hogy nem megértőbb. De hát hogy legyen megértőbb ha el se mondod, hogy mi a bajod? Ez csak rosszabb lesz. De húzódni fogsz tőle ő meg nem fogja érteni miért. Ezt meg kell beszélnetek mindenképp
2021. júl. 30. 18:32
 8/8 terminator9000 ***** válasza:
100%
A parommal mi is mindent megbeszélünk hogy hogyan jó neki mert nemvagyunk egyformák, amit nála próbáltam az exem tapasztalataimból az neki teljesen rossz, ismerjétek ki egymást mi a jó
2021. júl. 31. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!