Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam ezt meg a barátnőmnek?(21/F)?
Szakítani akarok vele,nincs rá konkrét ok, egyszerűen elmúlt a szikra és úgy érzem hogy nem vagyok szerelmes, és nem tudom annyira élvezni a vele töltött időt. Tegnap felhivtam es mondtam neki hogy ne jöjjön holnap mert úgy érzem hogy nem tudunk többet párként működni, és kerdezgette hogy miért,de én nem akartam ezt így megmondani hogy azért mert nem vagyok belé szerelmes mert nagyon aztán telefonba addig sírt hogy gondoljam át amíg azt nem mondtam hogy atgondolom de most reggelre ugyanaz a döntésem. Hogyan mondjam ezt el neki?
Ja és egy probléma még van,de ezt egyszerűen képtelen lennék elmondani neki: voltak problémáinkat,de megtudtuk oldani (veszekedes dolgokon), Viszont egy dolog nagyon zavar vele kapcsolatban (külsőség),ami az elején nem zavart de ahogy elmúlt a láng fikozatosan jobban zavarni kezdett: van pár erős szőrszála a bajsza szélén...
21 évesen légy intelligens férfi!
Sokkal intelligensebb dolog megbeszélni bármit,- akár a szakítást is, - mint telefonon bejelenteni: 'ne is keress többé, nem érdekelsz, mert kihúnyt a szikra!' Ha másért nem is, de azért megérdemli, hogy megbeszéljed vele a jelen helyzetet, mert eddig elviselt téged.
Egyszerűen elmondod, hogy már nem érzel úgy, mint régen.
Ne gondolja azt, hogy másért hagyod el, vagy megcsaltad, tényleg csak az van a dologban, hogy már nem úgy érzel iránta. Engem is dobtak már így és nem is volt ezzel bajom, legalább tényleg nem csalt meg, nem kavart senkivel a hátam mögött meg semmi.
Ez egy teljesen természetes dolog. Szeretjük a szerelmet úgy képzelni mint a mesékben, hogy miután összejöttek, boldogan éltek mindhalálig, és nehezen fogadjuk el, hogy a valóság erre rendszeresen rácáfol.
Ne várd meg, hogy zsigerileg megutáld és a puszta jelenléte is felidegesítsen, hanem nyugodtan mondd el neki, hogy ez neked már nem működik, és nem érzed jól magad vele. Viseld nyugodt türelemmel, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni, és úgy értelmezi, hogy ő "hibázott", vagy hogy beleszerettél másba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!