Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy szedesse a szemöldökét?
Nagyon szeretem a barátnőmet, minden egyes porcikáját, de ez engem nagyon zavar. 2 hónapja finoman megmondtam neki, hogy ha lehet szedesse. De ő megsértődött, és azt mondta, hogy ő is mondhatna nekem hasonló dolgokat, de nem mondja mert szeret. És nem szereti ha szemöldökéhez érnek, még saját maga sem érne hozzá. Valamilyen szinten igaza van, de én nem sértődnék meg, ha mondaná, hogy változtassak valamimen, mert én azon lennék, hogy minél jobban vonzóbb legyek számára.
Olyan válaszokat nem kérek, hogy hagyjam ott és keressek nekem való nőt, aki minden mindenben megfelel, mert olyan nincs.
Nagyon szeretem őt, de nem szeretném megbántani!
Szerintem próbáld ki te is a szemöldök szedés.... nem kellemes, én is utálom szedni hidd el
17/L
Azért a szemöldök szedés oké nem kellemes, de senki nem halt még bele.
Lehet sokan nem így gondoljátok, de mi van ha a kérdező csak jót akart a barátnőjének? Mert mondjuk ha csak egyszer kiszedné egy kicsit lehet neki is jobban tetszene. Nyilván ezt finoman kell közölni. Nem egy ilyenen múlik az, hogy kit szeretünk és kit nem, de én mondjuk van hogy a barátomét is kiszedem valamennyire. Lehet őt nem zavarja, viszont én sokkal helyesebbnek találom úgy ha nem akkora, hogy kb összeér... szerintem ebben nincs semmi. Ő is van, hogy őszintén megmondja, ha mondjuk (maradjunk a szemöldöknél) nem sikerült úgy kiszedni ahogyan akartam. De ebbe nincs semmi, nevetünk rajta, mivel én is látom hogy ez van. Szerintem bnőd kicsit túl reagálta, vagy te nem voltál elég tapintatos elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!