Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » El mondjam hogy nem olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mondjam hogy nem olyan vagyok már a képen?

Figyelt kérdés

8 évig edzettem, nagyképűség vagy nem k..va jól néztem ki, 190 cm 120 kg tiszta izom voltam...

Na és instán (mivel nem nagyon használom) sok régi kép maradt fent, leginkább azok a képek ahol még edzettem.

És sok instás csaj követ stb..

De most rám is írt egy, de már nem vagyok olyan mint a képen.

Nem nézek ki szarul csak már nem edzek, amúgy igen gondoltam rá hogy új képeket rakok inkább fel, de szóval nem írtam vissza neki, mert azt gondoltam hogy csak a külső miatt írt rám. Elmondjam neki esetleg nekik (ha még írnak rám) hogy nem vagyok már annyira izmos? Mert amúgy a képeket emlékbe fent hagynám.

2021. okt. 23. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem elmondhatod. Ha csak a tested miatt írt rád, akkor úgysem vesztessz sokat.
2021. okt. 23. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2021. okt. 24. 06:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell veke feltétlen ilyen konkrétan közölni, inkább csak tegyél ki egy mostani képet, hogy lássa most milyen vagy. Ha utána nem foglalkozik veled, akkor nem kár érte.
2021. okt. 24. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül add tudtára, de szerintem is egy új fényképpel és ne szóban vagy írásban.
2021. okt. 24. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Megnézhetem a fizikumod?
2021. okt. 27. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!