Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El mondjam hogy nem olyan vagyok már a képen?
Figyelt kérdés
8 évig edzettem, nagyképűség vagy nem k..va jól néztem ki, 190 cm 120 kg tiszta izom voltam...
Na és instán (mivel nem nagyon használom) sok régi kép maradt fent, leginkább azok a képek ahol még edzettem.
És sok instás csaj követ stb..
De most rám is írt egy, de már nem vagyok olyan mint a képen.
Nem nézek ki szarul csak már nem edzek, amúgy igen gondoltam rá hogy új képeket rakok inkább fel, de szóval nem írtam vissza neki, mert azt gondoltam hogy csak a külső miatt írt rám. Elmondjam neki esetleg nekik (ha még írnak rám) hogy nem vagyok már annyira izmos? Mert amúgy a képeket emlékbe fent hagynám.
2021. okt. 23. 22:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod. Ha csak a tested miatt írt rád, akkor úgysem vesztessz sokat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell veke feltétlen ilyen konkrétan közölni, inkább csak tegyél ki egy mostani képet, hogy lássa most milyen vagy. Ha utána nem foglalkozik veled, akkor nem kár érte.
4/5 anonim válasza:
Feltétlenül add tudtára, de szerintem is egy új fényképpel és ne szóban vagy írásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!