Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy fiúnak hogy nem akarok össze jönni vele? Mert nem akarom elviselni többé azt a fájdalmat ha szakításra kerülne a sor! Szeretem őt annyira hasonlóak vagyunk, és ilyent még egyik pasimnál sem éreztem. Ő is szeret.
Lol:')
Nem akarok veled összejönni.
Tehát, ha jól értem: Szereted a fiút, ő is szeret téged, de nem akarsz összejönni vele, mert nem akarod átélni a szakítás fájdalmát?
Nos, sehogy. Ennél nagyobb butaságot nem is csinálhatnál. Ha szeretitek egymást, jöjjetek össze. Ne törődj azzal, hogy mi lesz később. Koncentrálj a mostra, a mára, ne gondolj a jövőre. Igen, lehet, hogy szakítotok, és igen, lehet, hogy fájni fog. De ezzel a döntéssel most elválasztod magad a boldogságtól. Ne félj belevágni dolgokba azért, mert lehet, hogy rosszul végződik! És ez nem csak erre a helyzetre igaz, hanem mindenre.
Ha nem sikerült, meggyőznöm téged, akkor tényleg csak annyit tudsz mondani, hogy nem szeretnél vele lenné, mert félsz a csalódástól. Bár az más kérdés, hogy ez gyerekes, és valószínűleg összetöröd a fiú szívét.
Valszeg ha szakítotok már nem fogod úgy és annyira szeretni.
Félni a "talán"-tól és a "mi lesz ha..."-tól a legnagybb baromság. Ennyi erővel utcára se menj, mert mi van ha elüt egy autó.
Úgy mond meg, hogy igaz legyen és lehetőleg ne menjen el a kedve a csajozáástól 3 évre! nőknek ez elég nehéz.. és hátbadöfik az embert. De próbáld meg.
26/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!