Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi idő után engedtétek el annyira magatokat, hogy tudtatok kakilni a barátotoknál ottalvásnál?
Nekem sajnos csak "titokban" megy, ma is csak akkor tudtam elmenni mikor kiszaladt a boltba egy 10 percre. (19/L)
Érzem hogy ez így nagyon nem jó, de egyszerűen nem megy. Abban a 10 percben az elmúlt három nap jött ki...
Nem emlékszem már, hogy milyen hamar, de én szétfostam magam a barátomnál, nagyon fájt is a hasam, ételérzékeny vagyok, amit akkor így konkrétan nem tudtam. Ezt titkolni sem tudtam, mert épp nem nála voltunk, csak a környéken, de az utcán nem terveztem befosni, úgyhogy mondtam, hogy siessünk, mert nem vagyok jól.
Tökéletesen megértette a helyzetet. Az emberrel előfordul néha ilyen, vele is, szerintem a barátoddal is.
Kakilni pedig, akkor kell, amikor hív a természet.
#4es vagyok kérdező!
Igen, működik. Csak ne annyit rakj le, hogy elduguljon a wcXD
Okés. :)))
Kelj fel korán, és utána maradj a fürdőben (ha egyben van a wcvel) rakj fel egy arcpakolást, csináld meg a hajad stb mintha ezzel bajlódtál volna:D
Tudom ez nem életszerű, de én így kezdtem…
Győzzed meg magad artról, hogy ebben sem szégyellni való, sem illetlenség nincs, hiszen az emberi test működéséből adódik. Mindenki csinálja.
Ne az általad említett okokon agyalj, hanem azon, hogy elvégezd azt (és akkor), amikor kell.
Ismerősöm már nyugdíjas és képtelen akkor vécézni, ha egy szinten vagyunk a WC-vel. Ilyenkor lemegy a földszinti, udvarról nyíló WC-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!