Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi idő után engedtétek el annyira magatokat, hogy tudtatok kakilni a barátotoknál ottalvásnál?
Nekem sajnos csak "titokban" megy, ma is csak akkor tudtam elmenni mikor kiszaladt a boltba egy 10 percre. (19/L)
Érzem hogy ez így nagyon nem jó, de egyszerűen nem megy. Abban a 10 percben az elmúlt három nap jött ki...
Pár réteg WC papírt rakj a csobbanás helyszínére:DD és utána nem lesznek kellemetlen hangok.
Szag ellen pedig ha lehúzod és vársz 2-3percet akkor nem lesz semmi.
3: ő se kakil akkor, mikor te ott vagy???
A fejedben létezik csak ez a paranoia, amúgy....
Barátomnál olyan wc van, ahol nem egyből a lyukba esik. Azt hiszem tálcás wc a megnevezése. Ilyen esetben is segíthet ha dobok bele papírt?
Igazság szerint ez leginkább reggel probléma nekem, mert hozzá vagyok szokva, hogy otthon minden reggel kakilok.
Nem tudom mert mindig korábban kel mint én. Csinál nekem reggelit meg kakaót vagy kávét.
Persze, ez tiszta sor és tudom én is, de valamiért nem megy. Hidd el én lennék a legboldogabb ha reggel felkelés után olyan nyugodtam tudnék kakilni mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!