Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adtok karácsonyra a barátotoknak?
Már 2 éve együtt vagyunk, de fogalmam sincs mit lehetne. Mindene megvan.
Nem sok keretem van, mivel még sulizok, szóval valami hasznos és viszonylag olcsón beszerzhetőre gondoltam.
Jó a kézügyességem, szépen festek rajzolok, faragok. De semmi ötletem nincs, haszontalan dolgot nem szeretnék, ami majd a polcon porosodik.
17l 23f
Hova lett a többi komment?! 😅
Pont most akartam rájuk válaszolni, de ezek szerint nem lesz rá szükség. 🥳
Köszönöm kedves #4-es!
Lehet, lehet, hogy te így gondolod. Lehet, hogy egy ötlettelen liba vagyok, csak azert, mert egyébként is szokotam neki dolgokat adni. Karácsonyra valami nagyobb dolgot gondoltam. Évközben is adtam neki festményt, rajzokat, képeket, varrtam neki párnát amibe bele tudja dugni a tv távirányítót. Általában minden másnap veszek neki valami édességet. Valami kis csokit vagy cukrot, ami kölcsönös. Ezért nehéz. Mert én egyébként is szoktam neki adni ilyen kisebb dolgokat.
Most hagyott fel a hobbijával, eddig motorozott. Lett egy kisebb balesete, jobbnak találtuk befejezni. (nem szeretném nézni, ahogy szenved a fájdalmaitól)
Ezért vagyok egy ötlettelen buta liba. 😘
Remélem te valami jobbat kitudsz találni!
Tényleg nem cukorkát meg csokikát kéne venned neki napi szinten, mert ez könnyen cukorbetegséghez vezet majd meg elhízáshoz, a fiúnak ez inkább rossz mintsem jó, szóval hiába akarsz jót neki, ez nem jó. Tudnál neki ajéndékozni ha nem ilyen hülyeségekre költenéd a pénzt, akkor talán ötleteid is lennének, ha nem vagy buta (ha tényleg az vagy akkor nincs miről beszélni). Amúgy is okosnak hiszed magad, na hát akkor tessék ötletelni meg kitalálni valamit ha jobb vagy mindenkinél.
És ezt jogosan írom mert privátban már egyszer beszéltem a kérdezővel, és ott nekem arról papolt mennyire okos meg mindenki más szégyen csak ő az értékes a világon, szóval elég nagyképű stílust produkál. Ezért mondom, hogy most legyen okos.
Kedves utolsó!
K¡baszott hü|ye vagy, nem azt írtam, hogy napi szinten. Minden másnap. Az qrvára nem minden nap, ráadásul az, ha veszek neki édességet nem jelenti azt, hogy egyből meg is eszi. Ezek az élelmiszerek 1-2 évig elálnak.
Az agyad szintjét tornáztatnod kellene.
Arról nem is beszélve, hogy te itt lényegében meghazudtolsz engem. Én egy cseppet sem beszéltem veled privátban, szóval undorító vagy.
Feltételezem azért érintett téged ennyire mélyen a kérdésem mert nincs senkid. Egy nulla vagy, valószínűleg nincs kinek venned ajándékot. 🤷🏻♀️
Kedves Utolsó!
Valójában kibújt belőlem, de miért ne tehetném meg, ugyan abban a stílusban beszélek vele, mint ő velem.
Ő miért vádol engem avval, hogy egy buta liba vagyok, ha egyszerűen csak ötleteket gyűjtöttem volna?
De már nem is kellenek az tippek, majd megoldom.
Egyébként aki a kedves beszologatós kommentelőt védi, nem sokkal különbeb tőle. Nem fogom megsajnálni.
Egyébként már ez a kis majom nem egyszer pattogott is nekem gyakorin. Valószínűleg tényleg nem tud mit kezdeni az életével, ha ebben éli itt ki magát.
Btw, valamit félreértettél, mert egy szóval, nem mondtam azt, hogy a szingliség ciki, nem mindenki születik úgy, hogy már van párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!