Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csajok! Ti mit adtok a barátot...

Csajok! Ti mit adtok a barátotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Mert nekem fogalmam sincs. Amit szeretne azokat mind megveszi magának. Gondoltam ps4 játékra de félek nem tetszene neki. Van amit tudom hogy szeretne de az még nem jelent meg. Gondolkodtam hogy készítek neki valami kezzel de fiuból van minek örülne ami kézzelsegítseteeekVagy még egy közös élményen gondolkodtam de oda amúgy is mindig szoktunk menni. Légyszi segítseteeek!!!
2017. nov. 26. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Coop játékokat szoktam venni karácsonyra, bár már nincs nagy választék, mert szinte az összes megvan. Lehet lesz belőle egy Shadow Warrior 2... PS4 játékon én is gondolkodtam. Még nincs meg a Horizon Zero Dawn, lehet azt megveszem neki.

Nintendo Switch lett volna tervben, de a videokártyám készül kipurcanni szóval arra elmegy a jövő héten 500 euró, most egy kicsit vissza kell spórolnunk a pénzt... pont jó időzítés...

2017. nov. 26. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyik kedvenc játékának biztosan vannak ajándéktárgyai, vagy te is csináltathatsz bögrét/pólót. Kulcstartó/pénztárca is jó ajándék lehet, de itthon kicsi a választék, külföldről meg nem érne ide. Ugyan ezt meglehet csinálni sorozatokkal is vagy zenekarral, sport csapattal.

Egyébként én örülnék egy szép rajznak is a kedvenc karakteremről.

Ha cigizik akkor gravírozott öngyűjtó,cigeratta tartó.

2017. nov. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!