Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elviselnétek a barátotok mellett még egy lányt, de téged is szeretne ugyanúgy a fiú mint a másik csajt.?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 19:54
2/17 anonim válasza:
Azaz ugyanúgy szereti mint a szerelmét? Az már rég gáz...
3/17 anonim válasza:
Parasztság
Ha szereted a baratnod akkor nem teszel ilyet vele
5/17 anonim válasza:
Ugyanúgy szeret, ja, semennyire! Inkább leszek másnál az egyetlen. Bőven van hal a tóban.
Neki meg sok sikert, hogy találjon két nőt a terveihez.
6/17 anonim válasza:
Soha. Én sem két fiút szeretek egyszerre, ha valakivel összejövök az azért van, mert szerelmes vagyok az illetőbe, és ez fordítva is igaz. Ha pedig tényleg szerelmes vagy valakibe, akkor eszedbe sem jut más ember, főleg nem kapcsolat szempontból.
7/17 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Szakíts vele, ne tartson két vasat a tűzbe. Elküldhetné a másik lányt is, de ha eleve felmerült a plusz csaj, akkor az már veszett ügy. :/
8/17 MDaniel98 válasza:
Nem, ez mégis milyen kérdés. Semmilyen kapcsolatban nem normális ez.
10/17 anonim válasza:
Én pasi vagyok, de abbol előbb utóbb csajbunyó lenne az tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!