Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elviselnétek a barátotok mellett még egy lányt, de téged is szeretne ugyanúgy a fiú mint a másik csajt.?
Ismeretlenül azt mondom neked, hogy ettől te többet érsz.
Szerintem ne menj bele. Van rajta kívül kb 3,5 milliárd férfi a földön.
Amikor meg közép sulis voltam, pont fordított helyzetben volt két barátom egy lánnyal. Futottak utána, mint a kiskutya és mindkét srác csak kínlódott a csaj mellett, míg ő röhögött a markába, és már a harmadikat fűzte...
Nézz magadnak egy egyenes srácot, akinek te egy magad is elég vagy és annak a lánynak becsül meg és szeret, aki vagy, és neked szenteli magát, amíg együtt vagytok.
Amúgy a csajban lesz mindig egy félsz, hogy őt kivel fogja megcsalni, már ha tud rólad. Láttam már olyan kapcsolatot is, ami csak egy kis megcsalásnak indult és nem nagyon tud most az egyik a másikban megbízni, mert nem tudják, mire számíthatnak. Ez már csak a két gyerekük miatt ciki.
Szóval fel a fejjel, becsüld magad többre ettől! sok sikert kívánok!
Nekem nem fér bele, nem látom az ilyen felállásokban az érzelmi érettséget. Szerintem az egyforma szerelem az nagy hazugság, esetleg hasonló szeretet, ragaszkodás van. Kultúra, neveltetés kérdése amúgy. Keleti kultúrákban, ahol a nőknek általában alárendelt szerepe van elfogadott a többnejűség, feministák harcolnak is ellene.
Nem ítélem el a mostanában divatos poligámia mozgalmat, de én nem fognék bele ilyen kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!