Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként boldogabb lehetek akkor ha átlagon felüli kinézete van a barátomnak, és még a belső tulajdonságai is jók, mintha ugyanúgy jók a belső tulajdonságai, de nem néz ki jól annyira vagy csak átlagos?
Mennyire befolyásolja a külső a boldogságot? Ezt lányként kérdezem, szóval most fiúkra értem ezt a külső-belső dolgot. Ha tegyük fel ugyanúgy szimpatikus a srác belülről, jófej meg normális, minden tulajdonság meg van benne ami kell, tehát az adott, akkor ugyanolyan boldogok lehetünk egy nem olyan jóképű sráccal, mint egy átlagon feletti kinézetűvel? Nem tudom hogy fogalmazzam meg, remélem érthető. Nekem a belső sokkal fontosabb, de azért a külső is számít. Voltam már szerelmes átlagos fiúkba, tehát nekem nem kell, hogy átlagon felüli legyen, viszont most jöttem rá, hogy a tipikus szépfiúknál, aki átlagon felüliek, sose lesz esélyem valószínűleg. És így jutott eszembe ez a kérdés, hogy vajon boldogabb lennék egy jóképű fiúval, mint egy átlagossal? Vagy ugyanolyan boldognak lehet lenni mindkettővel?
Jó tudom most nagyon úgy jön le mintha lenézném az "átlagos" fiúkat, pedig nem, sőt voltam már szerelmes nem túl jól kinéző srácokba is. Csak érdekel, hogy amúgy van-e különbség aközött kapcsolat szempontjából meg boldogság szempontjából, ha 10/10-es fiúval vagy, vagy ha 10/7-essel vagy?
Mindig mindenkinél van jobb kinézetben, de belsőre meg nem feltétlen. Eleve a jóképűség szubjektív, az egyik csaj azt mondja, hogy neki a sötét hajú kigyúrt srác jön be, a másik meg azt, hogy a sovány szőke szépfiú, innentől nincs miről beszélni. Meg gondolom olyannal jössz össze, aki valamilyen szinten azért tetszik külsőre, akkor nincs okod panaszkodni.
Bármikor tetszett egy lány, nem gondoltam arra, hogy xy modell csaj biztos jobban néz ki, pedig lehet így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!