Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátotok volt már, hogy befingott előttetek? Hogyan reagáltok rá ha igen? Az én barátom újabban rendszeresen csinálja és egyre kevésbé fogja vissza magát, neki ez "természetes".
Az én barátom az utóbbi időben állandóan gátlástalanul fingik előttem, vasárnap este velem aludt és reggel tegnap mikor felkelt olyan hosszan és erőltetve fingott, hogy azt hittem más is kijött belőle :/ Arról nem beszélve, hogy szörnyű büdös is volt és még sokáig érződött a fingszag. Mikor rászóltam, hogy ezt ne csinálja azt mondta én se tartsam bent nyugodtan fingjak előtte ez normális. De ezen össze is kaptunk, hogy az miért lenne normális, hogy felfordítom vele reggeli előtt az ember gyomrát? Én elmegyek wc-re ha kell valamit, nem fogom az ágyba engedni. Még ő állt neki feljebb, hogy jóhogy miattam nem fog felpuffadni és bélcsavarodást kapni korán reggel. Szerintetek ez természetes lenne? ti párotok is volt már, hogy befingott előttetek?
17/L
A fiú nem fog róla leszokni. Kérdés, hogy meddig viseled el.
Tény, hogy hosszabban tartó kapcsolat esetén vagy házasságban a legtöbb ember nem tartóztatja magát és elereszti bármelyikük. Viszont ebben a fiúval ellentétes nézeteket vallotok, tehát nem lesz hosszú a kapcsolat. Neki kellene udvariasabbnak lenni és nem Neked engedni a nézetedből.
6
A fingással nem az a baj, hogy elengedi, hanem büdös is. És azt is szagolni kell utána, de nyilván a sajátja senkinek sem büdös, így ő elvan a fingszagban, én meg legyek rosszul. Nem bírom az ilyen erős szagokat amúgy sem, érzékeny vagyok rá és bunkóságnak tartom, hogy elengedi teljes erőből, pont mellettem, az ágyban. A szexhez ennek semmi köze, nem vagyok prűd, csak szimplán tanultam illemet, mit illik és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!